Kradem Bogu dane?!?
5 posters
Široki Brijeg :: :: Sve ostalo
Stranica 1 / 1.
Kradem Bogu dane?!?
Evo, ovako...
Ovo je jedna tema u kojoj ćete pisati(ako želite) Kako vi gledate na život i kako sudjelujete u njemu... Jel sudjelujete cijelim bićem i cijenite svaki trenutak kao da je posljednji ili ste samo pasivni promatrači...?
Ovo je jedna tema u kojoj ćete pisati(ako želite) Kako vi gledate na život i kako sudjelujete u njemu... Jel sudjelujete cijelim bićem i cijenite svaki trenutak kao da je posljednji ili ste samo pasivni promatrači...?
Re: Kradem Bogu dane?!?
Naravno da zelimo pisati....al' sta?
Sta ja znam...ponekad uzivam u zivotu i doživljavam ga kao vrlo kratkog(sve mi brze vrijeme prolazi),al' ponekad od dosade postaje kriticno!
Sta ja znam...ponekad uzivam u zivotu i doživljavam ga kao vrlo kratkog(sve mi brze vrijeme prolazi),al' ponekad od dosade postaje kriticno!
To je...
I meni često bude dosadno, ne znam šta ću sa sobom...
Ali, često razmišljam o prolaznosti života i bude mi žao ako nešto uradim(a mogla sam)... i onda ne znam hoću li i sutra imat priliku da nadoknadim izgubljeno...
Tko zna koliko mi je još koraka ostalo...
A, možete pisati i o tome što bi htjeli biti u životu, gdje bi voljeli otići, općenito o vašim planovima...
Ali, često razmišljam o prolaznosti života i bude mi žao ako nešto uradim(a mogla sam)... i onda ne znam hoću li i sutra imat priliku da nadoknadim izgubljeno...
A, možete pisati i o tome što bi htjeli biti u životu, gdje bi voljeli otići, općenito o vašim planovima...
Uvijek sam htio biti enigmat i posjetiti Egipat!rockerica je napisao/la:To je...
Al' ko zna sta ce zivot donijeti!
Ma sve je vec određeno...bar ja mislim....iako ne vjerujem da je u zvijezdama(ili se to samo tako kaze)!rockerica je napisao/la:da... Ko zna šta nam je zapisano u zvijezdama...
Postoji tvrdnja da smo mi sami krojači svoje sudbine, a onda opet postoji tvrdnja da nam sve "piše u zvijezdama"...
A, sad, sam Bog zna šta je istinito...
ma sve je to istina....sve te teorije,djelomicno....rockerica je napisao/la:Postoji tvrdnja da smo mi sami krojači svoje sudbine, a onda opet postoji tvrdnja da nam sve "piše u zvijezdama"...
Uvijek sam bila optimista pa i na život gledam optimistično:D
Istina da vrijeme brzo prolazi, al uvijek nastojim iskoristiti od života što više
Istina da vrijeme brzo prolazi, al uvijek nastojim iskoristiti od života što više
Hahahahaha... Iskoristi što ti život da, manje tuguj-više uživaj!!! Recept života!!!
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
Široki Brijeg :: :: Sve ostalo
Stranica 1 / 1.