Nesto pametno!?
+9
spyder_pig
wishmaister_03
Kekekek
Zmaj_I_Pol
maryssa
toomuch
rockerica
Jednodžeki Ok
ferrari
13 posters
Široki Brijeg :: :: Filozofija
Stranica 1 / 1.
Nesto pametno!?
vidim da malo tko ima sta reci pametno,pa ako neko ima nesto reci nek kaze,ja cu ga citati jer koliko vidim sve je ovo postala kenjara8)
ferrari- Amazing
- Broj postova : 609
Registration date : 21.09.2007
Re: Nesto pametno!?
Danas nema pametnih stvari,budale su preuzele svijet,recimo onakve budale kao ja
toomuch- Amazing
- Broj postova : 427
Registration date : 05.10.2007
hahahahaha..... Ma da, sad kao svi gluposti valjaju,a čuj pa čuje se i poneka pametna...
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
ovo je trebalo biti za pametne a opet se seratori javljaju sala
ferrari- Amazing
Jednodžeki Ok je napisao/la:Ja znam da ništa ne znam...
Mislim,dakle postojim...
Eto 2 pametne....
Prvu je rekao Sokrat, a drugu Rene Descartes...
Eto još 2 pametne....
maryssa- Amazing
Jednodžeki Ok je napisao/la:Dobar si.....Zmaj_I_Pol je napisao/la:a obojica su fizolofi
eto vam još jedne
......i još jedna pametna
a je te krenulo
Stvarno...nemogu ti nista....evo jos jedne! ups!Zmaj_I_Pol je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:Dobar si.....Zmaj_I_Pol je napisao/la:a obojica su fizolofi
eto vam još jedne
......i još jedna pametna
a je te krenulo
Svijet je danas rupa bez dna u koju te uvlaci svojom gluposcu
AJD POGODITE TKO JE TO IZJAVIO!
toomuch- Amazing
Einstein? Sartre?toomuch je napisao/la:Svijet je danas rupa bez dna u koju te uvlaci svojom gluposcu
Netko pametniji:JA!
toomuch- Amazing
he he heh ehe heh hehe he hheh ehh eheh ehehh ehhehhhhehehehhehehehehehehehehehheheehehhehehehhehhehehe
ferrari- Amazing
toomuch je napisao/la:Netko pametniji:JA!
Dooooooobraaaaaaaa
Kekekek- Amazing
- Broj postova : 666
Registration date : 25.08.2007
JA sam to izjavio..toomuch je napisao/la:Svijet je danas rupa bez dna u koju te uvlaci svojom gluposcu
Sve što trebam znati o životu
Autor: Robert Fulgum
Sve što trebam znati o tome kako valja živjeti, što činiti i kakav biti, naučio sam još u vrtiću. Mudrost me nije čekala na vrhu planine, na kraju dugog uspona školovanja, nego se krila u pješčaniku dječjeg igrališta.
Sve što trebam znati o životu naučio sam još u vrtiću
A evo što sam tamo naučio:
Sve što trebate znati sadržano je negdje u ovom popisu. I zlatno pravilo, i ljubav, i temeljna pravila higijene. Ekologija i politika, ravnopravnost i zdrav život.
Uzmite bilo koje od tih pravila, dodajte mu teške i odrasle i zvučne riječi, primijenite na život svoje obitelji, posao, državnu politiku, svijet u kojem živimo-i vidjet ćete da će pravilo ostati jasno, točno i čvrsto. Promislite, koliko bi bolji bio naš svijet kad bismo svi- čitav svijet-oko tri popodne pojeli malo keksa i napili se mlijeka i zatim prilegli da malo odspavamo. Ili kad bi se sve države pridržavale pravila da svaku stvar vrate onamo gdje su je našle i da počiste nered za sobom.
Kao što je istina, ma koliko smo već odrasli - kad izađemo u svijet, najbolje je držati se za ruke i ne udaljavati se od svog druga.
Autor: Robert Fulgum
Sve što trebam znati o tome kako valja živjeti, što činiti i kakav biti, naučio sam još u vrtiću. Mudrost me nije čekala na vrhu planine, na kraju dugog uspona školovanja, nego se krila u pješčaniku dječjeg igrališta.
Sve što trebam znati o životu naučio sam još u vrtiću
A evo što sam tamo naučio:
- Sve podijeli s drugima.
- Igraj pošteno.
- Ne tuci ljude.
- Svaku stvar vrati gdje si je našao.
- Počisti za sobom.
- Ne uzimaj što nije tvoje.
- Kad nekog povrijediš, ispričaj se.
- Peri ruke prije jela.
- Pusti vodu u zahod.
- Topli keksi i hladno mlijeko su zdravi.
- Živi uravnoteženo: mali uči, malo razmišljaj, crtaj, slikaj, pjevaj i pleši, igraj se i radi - svaki dan od svega pomalo.
- Svakog poslijepodneva odspavaj.
- Kad izađeš u svijet, budi oprezan u prometu, drži se za ruke i ne udaljavaj od svog druga.
- Ne zaboravi da čudo postoji. Sjeti se one sjemenke u plastičnoj čašici: korijen je krenuo u dubinu, stapka u visinu, nitko ne zna zašto i kako, ali tako je sa svima nama.(...)
Sve što trebate znati sadržano je negdje u ovom popisu. I zlatno pravilo, i ljubav, i temeljna pravila higijene. Ekologija i politika, ravnopravnost i zdrav život.
Uzmite bilo koje od tih pravila, dodajte mu teške i odrasle i zvučne riječi, primijenite na život svoje obitelji, posao, državnu politiku, svijet u kojem živimo-i vidjet ćete da će pravilo ostati jasno, točno i čvrsto. Promislite, koliko bi bolji bio naš svijet kad bismo svi- čitav svijet-oko tri popodne pojeli malo keksa i napili se mlijeka i zatim prilegli da malo odspavamo. Ili kad bi se sve države pridržavale pravila da svaku stvar vrate onamo gdje su je našle i da počiste nered za sobom.
Kao što je istina, ma koliko smo već odrasli - kad izađemo u svijet, najbolje je držati se za ruke i ne udaljavati se od svog druga.
Robert Fulgum
Sve što treba da znam naučio sam još u vrtiću
Sve što treba da znam naučio sam još u vrtiću
toomuch- Amazing
Tog texta se sjecam jos od 5.razreda i smatram da je veoma pametan pa eto....read
toomuch- Amazing
pazi da se ne ugusis od smijeha:Dferrari je napisao/la:he he heh ehe heh hehe he hheh ehh eheh ehehh ehhehhhhehehehhehehehehehehehehehheheehehhehehehhehhehehe
toomuch- Amazing
mogla si napisati 10bozijih zapovjedi!
ferrari- Amazing
Pa kad si vec predlozio:
1.Ja sam Gospodin Bog tvoj,nemaj drugih bogova uz mene!
2.Ne izusti imena Gospodina Boga svoga uzalud!
3.Spomeni se da svetkuješ dan Gospodnji!
4.Poštuj oca i majku da dugo živiš i dobro ti bude na zemlji!
5.Ne ubij!
6.Ne sagriješi bludno!
7. Ne ukradi!
8.Ne reci lažna svjedočanstva!
9.Ne poželi tuđeg ženidbenog druga!
10.Ne poželi nikakve tuđe stvari!
trazio si pametno...
1.Ja sam Gospodin Bog tvoj,nemaj drugih bogova uz mene!
2.Ne izusti imena Gospodina Boga svoga uzalud!
3.Spomeni se da svetkuješ dan Gospodnji!
4.Poštuj oca i majku da dugo živiš i dobro ti bude na zemlji!
5.Ne ubij!
6.Ne sagriješi bludno!
7. Ne ukradi!
8.Ne reci lažna svjedočanstva!
9.Ne poželi tuđeg ženidbenog druga!
10.Ne poželi nikakve tuđe stvari!
trazio si pametno...
toomuch- Amazing
Ovo je navodno istinit dogadjaj i odgovor na testu iz kemije na Univerzitetu u Washingtonu.
Pitanje:
Da li je pakao egzotermican (isijava toplinu) ili endotermican (apsorbira toplinu)?
Vecina studenata je napisala svoje pretpostavke na osnovi Boylovog zakona (plin se hladi kad se razvlaci i zagrijava kad je stisnut), ili neku drugu varijantu.
Jedan od studenata je napisao sljedece:
Prvo moramo znati omjer u kojem duse ulaze u pakao i izlaze iz njega.
Smatram da odmah mozemo pretpostaviti, da dusa koja jednom udje u pakao vise ne izlazi. Znaci, broj dusa se povecava.
Da bismo dobili ideju o tome koliko je u paklu dusa, osvrnimo se na razlicite vjere koje danas postoje na svijetu. Vecina tih vjera tvrdi, da onaj tko nije pripadnik neke odredjene vjeroispovjesti ide u pakao. Dakle, ako svi pripadaju samo jednoj vjeroispovjesti, zakljucak je da ce sve duse zavsiti u paklu.
Ako k tome dodamo omjer nataliteta i mortaliteta mozemo ocekivati da broj dusa eksponencionalno raste. Dakle, obratimo paznju na omjer promjene obujma pakla, jer prema Boyleovom zakonu za zadrzavanje istog tlaka i topline obujam mora rasti proporcionalno s brojem pristiglih dusa.
To nam pruza 2 mogucnosti:
1) Ako se obujam pakla povecava manje od potrebnog prosjecnog broja dusa koje stignu u pakao, toplina i tlak pakla ce toliko narasti da ce pakao eksplodirati.
2) Ako se pakao siri brze od prosjeka koji mu je potreban da primi sve duse, toplina i tlak ce tako padati da ce se pakao smrznuti.
Koja od mogucnosti je ispravna?
Ako uzmemo u obzir izjavu, koju je kategoricki iznijela Tereza s prve godine a koja glasi "Prije ce se pakao smrznuti nego sto cu ja s tobom spavati" i s obzirom na to da je sa mnom spavala jucer, mora biti ispravna teorija br. 2, dakle pakao je zasigurno egzoterman i smrznuo se. Zakljucak ovog izlaganja je, da ako je pakao smrznut, ne prima vise duse i ostalo je samo nebo, sto je dokaz postojanja Boga, koji takodjer objasnjava zasto je Tereza sinoc vikala "Ah moj Boze".
------------------------------------------------------------------------
od jednog kolege na grude-online.info
Pitanje:
Da li je pakao egzotermican (isijava toplinu) ili endotermican (apsorbira toplinu)?
Vecina studenata je napisala svoje pretpostavke na osnovi Boylovog zakona (plin se hladi kad se razvlaci i zagrijava kad je stisnut), ili neku drugu varijantu.
Jedan od studenata je napisao sljedece:
Prvo moramo znati omjer u kojem duse ulaze u pakao i izlaze iz njega.
Smatram da odmah mozemo pretpostaviti, da dusa koja jednom udje u pakao vise ne izlazi. Znaci, broj dusa se povecava.
Da bismo dobili ideju o tome koliko je u paklu dusa, osvrnimo se na razlicite vjere koje danas postoje na svijetu. Vecina tih vjera tvrdi, da onaj tko nije pripadnik neke odredjene vjeroispovjesti ide u pakao. Dakle, ako svi pripadaju samo jednoj vjeroispovjesti, zakljucak je da ce sve duse zavsiti u paklu.
Ako k tome dodamo omjer nataliteta i mortaliteta mozemo ocekivati da broj dusa eksponencionalno raste. Dakle, obratimo paznju na omjer promjene obujma pakla, jer prema Boyleovom zakonu za zadrzavanje istog tlaka i topline obujam mora rasti proporcionalno s brojem pristiglih dusa.
To nam pruza 2 mogucnosti:
1) Ako se obujam pakla povecava manje od potrebnog prosjecnog broja dusa koje stignu u pakao, toplina i tlak pakla ce toliko narasti da ce pakao eksplodirati.
2) Ako se pakao siri brze od prosjeka koji mu je potreban da primi sve duse, toplina i tlak ce tako padati da ce se pakao smrznuti.
Koja od mogucnosti je ispravna?
Ako uzmemo u obzir izjavu, koju je kategoricki iznijela Tereza s prve godine a koja glasi "Prije ce se pakao smrznuti nego sto cu ja s tobom spavati" i s obzirom na to da je sa mnom spavala jucer, mora biti ispravna teorija br. 2, dakle pakao je zasigurno egzoterman i smrznuo se. Zakljucak ovog izlaganja je, da ako je pakao smrznut, ne prima vise duse i ostalo je samo nebo, sto je dokaz postojanja Boga, koji takodjer objasnjava zasto je Tereza sinoc vikala "Ah moj Boze".
------------------------------------------------------------------------
od jednog kolege na grude-online.info
Točno .. slažem se u potpunosti
Kekekek- Amazing
- Broj postova : 666
Registration date : 25.08.2007
Kekekek je napisao/la:Točno .. slažem se u potpunosti
i ja isto
unleash- Super
- Broj postova : 236
Registration date : 23.08.2007
Jednodžeki Ok je napisao/la:E to je bilo zanjimljivo zmaju.....
zanimljivo doista
unleash- Super
- Broj postova : 236
Registration date : 23.08.2007
Hahahahaha..... Extra napisano Zmaju....
maryssa- Amazing
ljudi, pa vi ste stvarno pametni....
johnny_be_good- Amazing
- Broj postova : 335
Široki Brijeg :: :: Filozofija
Stranica 1 / 1.