Vanzemaljci,NLO-i
+9
unleash
blek
neRRd
deni
Lepa protina kci
Zmaj_I_Pol
kenja
Jednodžeki Ok
Kekekek
13 posters
Široki Brijeg :: :: Na rubu znanosti
Stranica 1 / 1.
Vanzemaljci,NLO-i
Ajmo ekipa da vidimo...
Imal' njih stvarno??
Jesu li oni dio nase danasnjice bez toga da mi znamo?
Krije li SAD ili neka druga velesila ikakva saznanja o tome??
Ja osobno vjerujem da postoje..nije valjda vrag da u 'beskrajnom' svemiru koji se stalno širi jedina živa bića da smo mi na Zemlji
Imal' njih stvarno??
Jesu li oni dio nase danasnjice bez toga da mi znamo?
Krije li SAD ili neka druga velesila ikakva saznanja o tome??
Ja osobno vjerujem da postoje..nije valjda vrag da u 'beskrajnom' svemiru koji se stalno širi jedina živa bića da smo mi na Zemlji
Kekekek- Amazing
- Broj postova : 666
Registration date : 25.08.2007
Re: Vanzemaljci,NLO-i
Pa .. znaci vjerujete..a ja sam neki dan na Izbicijadi vidio 3 zelenjare xDD
Kekekek- Amazing
Golman izbicna....i jos koja dvojica???Kekekek je napisao/la:Pa .. znaci vjerujete..a ja sam neki dan na Izbicijadi vidio 3 zelenjare xDD
Onaj sto je sa njim sjedio... i neki kojeg ja neznam...
Kekekek- Amazing
I onaj ispred nasKekekek je napisao/la:Onaj sto je sa njim sjedio... i neki kojeg ja neznam...
Hahahahah xDDD
Dobraaaaa
Nego daj.. ozbiljno pitam ..
Dobraaaaa
Nego daj.. ozbiljno pitam ..
Kekekek- Amazing
pa kad pogledaš veličinu svemira, kolike su šanse da u tom silnom i nepojmljvom prostranstvu se ne nalazi još jedna slična, inteligetna vrsta? odnosno da smo mi jedini oblik inteligentnog života? skoro pa nikakvi
Ja sam 100 % uvjeren da 'Alieni' postoje ... a i mislim da su stupili u kontakt sa ljudima .. i da to Ameri kriju , jer oni kontroliraju 'svjetske' medije ... mislim da mi znamo ono sto oni hoce da znamo ... jednostavno receno .. manipulacija ; <
Kekekek- Amazing
ma ne zamaram se ja bas time, ali pretpostavljam da postoje alieni, ko ce ti ga znat
Lepa protina kci- Sweet
- Broj postova : 69
-naravno da postoje-
-treba biti dobar komad budale,pa umislit da smo sami u svemiru-
-treba biti dobar komad budale,pa umislit da smo sami u svemiru-
deni- Sweet
- Broj postova : 32
Registration date : 23.08.2007
hehe,slažem se s denijem,glupa je i pomisao na to da smo sami...
isto ovako se i ovi ostali nezemljani pitaju ima li itko osim njih...ali kad bi saznali,razočarali bi se kako su ljudi glupi... :lo!:
isto ovako se i ovi ostali nezemljani pitaju ima li itko osim njih...ali kad bi saznali,razočarali bi se kako su ljudi glupi... :lo!:
kenja je napisao/la:hehe,slažem se s denijem,glupa je i pomisao na to da smo sami...
isto ovako se i ovi ostali nezemljani pitaju ima li itko osim njih...ali kad bi saznali,razočarali bi se kako su ljudi glupi...
kad vide koga su otkrili, kajat će se što su nas uopće otkrili!!!!
p.s. sredio sam ti smajlića, falilo ti jedno l
Zmaj_I_Pol je napisao/la:kenja je napisao/la:hehe,slažem se s denijem,glupa je i pomisao na to da smo sami...
isto ovako se i ovi ostali nezemljani pitaju ima li itko osim njih...ali kad bi saznali,razočarali bi se kako su ljudi glupi...
kad vide koga su otkrili, kajat će se što su nas uopće otkrili!!!!
p.s. sredio sam ti smajlića, falilo ti jedno l
hehe,dašta već će se kajat...hehe...
hvala za smajl!
Kekekek je napisao/la:Ja sam 100 % uvjeren da 'Alieni' postoje ... a i mislim da su stupili u kontakt sa ljudima .. i da to Ameri kriju , jer oni kontroliraju 'svjetske' medije ... mislim da mi znamo ono sto oni hoce da znamo ... jednostavno receno .. manipulacija ; <
shhh, procitat ce Bush sta si napiso pa ces najebat
OT: deni reko sve:O
neRRd- Sweet
- Broj postova : 27
Registration date : 18.09.2007
ne vjerujem da manipuliraju nama, al vjerujem da postoje!
blek- Sweet
- Broj postova : 63
Registration date : 24.08.2007
blek brate ja se nadam da postoje i da imaju dobre zene a?
hahahhaha
hahahhaha
unleash- Super
- Broj postova : 236
I ja se nadam... al' opet .. da vidiš neku dobru zelenjaru .. nah ..
Kekekek- Amazing
unleash je napisao/la:blek brate ja se nadam da postoje i da imaju dobre zene a?
hahahhaha
dobra ova, hahaha!
blek- Sweet
- Broj postova : 63
Registration date : 24.08.2007
heeelllllllooouuu
alien- Sweet
- Broj postova : 43
Registration date : 01.10.2007
naravno da postoje vanzemaljci i prisutni su odavno na Zemlji.
Uvode Novi Svjetski Poredak.
Ako vec neznate o tim stvarima,ja cu vam potanko objasnit sve
unimatrix001- Sweet
- Broj postova : 18
Registration date : 07.10.2007
daj...unimatrix001 je napisao/la:naravno da postoje vanzemaljci i prisutni su odavno na Zemlji.
Teorija koja u zadnje vrijeme sve vise zaokuplja siru javnost je slijedeca:
Prije par tisuca godina Zemlju je porobila reptilska vrsta i stvorili su reptilsko-ljudske hibride sa 50%-50% reptilsko-ljudske genetike da vladaju nad nama.To su bile sve plemićke i kraljevske loze kroz povijest. Kaze se da imaju PLAVU KRV, reptiloidi imaju krv na bazi bakra i zato je krv plave boje.Među nama su jos od Sumera, preko Rima, pa do današnjeg dana.
Stvaraju ratove, da bi manipulirali i lakse kontrolirali "slijepo" čovječanstvo po principu "Zavadi pa vladaj".
Zele stvoriti jednu svijetsku drzavu i na taj nacin staviti sve pod svoju kontrolu. Udruzeni su u razna tajna drustva kao sto su ILLUMINATI i MASONI i sve rade u najstrozoj tajnosti.
Americki predsjednik Bush je,ni manje ni vise, reptilsko ljudski hibrid kao i svi dosadasnji americki predsjednici. Pogledajte novcanicu od jednog dolara,vidjet cete sliku piramide s cijeg vrha gleda jedno reptilsko oko. To bi znacilo : MI SVO NA VRHU,SVI STE ISPOD NAS.MI SVE VIDIMO I CUJEMO.
11. rujna su srusili zgrade WTO-a i inscenirali napad na Pentagon,kasnije se utvrdilo da u zgradu Pentagona nije udario nikakav avion nego nekakav projektil.
Reptilsko-ljudski gadovi su smislili u zadnjih par stotina godina citav niz zavjera kojima su nas obmanuli.
Sve to zvuci nevjerojatno i zastrasujuce,ali nazalost to je nasa stvarnost.
Prije par tisuca godina Zemlju je porobila reptilska vrsta i stvorili su reptilsko-ljudske hibride sa 50%-50% reptilsko-ljudske genetike da vladaju nad nama.To su bile sve plemićke i kraljevske loze kroz povijest. Kaze se da imaju PLAVU KRV, reptiloidi imaju krv na bazi bakra i zato je krv plave boje.Među nama su jos od Sumera, preko Rima, pa do današnjeg dana.
Stvaraju ratove, da bi manipulirali i lakse kontrolirali "slijepo" čovječanstvo po principu "Zavadi pa vladaj".
Zele stvoriti jednu svijetsku drzavu i na taj nacin staviti sve pod svoju kontrolu. Udruzeni su u razna tajna drustva kao sto su ILLUMINATI i MASONI i sve rade u najstrozoj tajnosti.
Americki predsjednik Bush je,ni manje ni vise, reptilsko ljudski hibrid kao i svi dosadasnji americki predsjednici. Pogledajte novcanicu od jednog dolara,vidjet cete sliku piramide s cijeg vrha gleda jedno reptilsko oko. To bi znacilo : MI SVO NA VRHU,SVI STE ISPOD NAS.MI SVE VIDIMO I CUJEMO.
11. rujna su srusili zgrade WTO-a i inscenirali napad na Pentagon,kasnije se utvrdilo da u zgradu Pentagona nije udario nikakav avion nego nekakav projektil.
Reptilsko-ljudski gadovi su smislili u zadnjih par stotina godina citav niz zavjera kojima su nas obmanuli.
Sve to zvuci nevjerojatno i zastrasujuce,ali nazalost to je nasa stvarnost.
Zadnja promjena: ; 08.10.07 12:50; ukupno mijenjano 1 put.
unimatrix001- Sweet
procitajte ovo pazljivo
PISMO ADRESIRANO “LJUDSKIM OVCAMA” OD STRANE JEDNOG OD TVORACA “GLOBALNOG NOVOG SVJETSKOG PORETKA”
DRAGO GRAĐANSTVO,
Vjerujem da je sada došlo vrijeme da vam otkrijem neke od zavrzlama kojima ste bili izloženi tokom poslednjih nekoliko desetina godina. Bilo bi dobro za vas da razumijete neke od tih stvari, tako da znate kako da se ponašate u Novom Svjetskom Poretku koji se sada formira na ovoj planeti. Mi želimo da budete u stanju da se potpuno uključite i integrišete u naše novo društvo. Na kraju krajeva, u vašem najboljem interesu je da to učinite.
Prije svega, bilo bi dobro da razumijete neke od naših namjera, tako da može lakše sarađivati s nama. Ja vam ne mogu opisati s kakvim ćete se mukama suočiti ukoliko se pokušate da nam se suprostavite. Mi imamo načine kako da izađemo na kraj sa buntovnicima. Ja vam govorim ovo sada, zato što je sada prekasno da se stvari preokrenu. Oni dani, kada nas je neko mogao zaustaviti, odavno su prošli. Mi sada u potpunosti kontrolišemo ovu planetu kao i njen finansijski sistem zajedno sa svim glavnim medijskim izvorima i jednostavno ne postoji način da nas bilo koja nacija ili sila pobijedi.
Mi imamo svoje oči na svakom nivou vlade svake nacije u svijetu. Mi uvijek znamo šta se planira jer su nase uši i oči uvijek i svuda prisutne.
Sve državne tajne su nama potpuno poznate. Kina je svojevremeno optužila američke medije da lažu u vezi Kosova. Oh, glupi ljudi, pa naravno da lažemo. Na taj način mi držimo ljude neuravnoteženim i neprestano izloženim kontroverznim situacijama, što nam je od velike pomoći. Zar niste gledali spektakle u vidu šou programa? Neki od vas vjeruju da smo mi liberali a da su dobri ljudi konzervativci. U stvarnosti, obe ove grupe služe našim interesima. Nijedna partija ne postoji bez našeg odobrenja a takođe, nije im dozvoljeno da se bave stvarnim problemima. Mi stvaramo kontroverzne situacije na svim nivoima, tako da niko ne zna šta da radi. Tako, u cijeloj toj konfuziji, mi idemo naprijed i radimo ono što smo zacrtali, i bez ikakvih smetnji.
Uzmimo npr. u obzir predsjednika SAD. Iako on ruši svaku branu kojom se njegova vlast ograničava, niko ga ne može zaustaviti. On ide samo naprijed i radi sve ono što mu mi nalažemo da radi. Kongres nema tu moć da ga zaustavi.
On radi ono što mu mi nalažemo, jer on zna da ukoliko se ne bi tako ponašao, mi bi ga momentalno uklonili. Zar ovo nije jedna briljantna strategija s naše strane? Vi nas ne možete tužiti sudu jer nas ne možete vidjeti a i sudovi su pod našom kontrolom. Mi kontrolišemo i upravljamo svime a vi istovremeno ne znate koga da napadnete. Moram da kažem da je ova nevidljiva ruka veličanstveno zamišljena i ona je bez premca u cijeloj našoj istoriji. Mi upravljamo svijetom a svijet ne može čak ni da zna da njime neko upravlja a kamoli to - ko njime upravlja.
Pa zar to stvarno nije jedna divna stvar!? U našim medijima mi vam prezentiramo upravo ono sto hoćemo da vi uradite. Onda, za tili časak, naše male sluge nas poslušaju. Mi možemo da pošaljemo američke ili evropske trupe gdje god poželimo, kad god poželimo i da učine ono što mi poželimo a vi ćete biti obavezani da nas slijedite. Koliko vam dokaza još treba? Mi vas možemo navesti da sami poželite da ostavite svoje domove i porodice i odete u rat, sve po našem naređenju. Jedino što trebamo, to je da vam prezentiramo par kojekakvih gluposti iz predsjednikove kancelarije na večernjim TV vijestima i tako vas možemo zapaliti čime god hoćemo. Vi ne možete raditi ništa drugo do ono što vam mi nalažemo.
PISMO ADRESIRANO “LJUDSKIM OVCAMA” OD STRANE JEDNOG OD TVORACA “GLOBALNOG NOVOG SVJETSKOG PORETKA”
DRAGO GRAĐANSTVO,
Vjerujem da je sada došlo vrijeme da vam otkrijem neke od zavrzlama kojima ste bili izloženi tokom poslednjih nekoliko desetina godina. Bilo bi dobro za vas da razumijete neke od tih stvari, tako da znate kako da se ponašate u Novom Svjetskom Poretku koji se sada formira na ovoj planeti. Mi želimo da budete u stanju da se potpuno uključite i integrišete u naše novo društvo. Na kraju krajeva, u vašem najboljem interesu je da to učinite.
Prije svega, bilo bi dobro da razumijete neke od naših namjera, tako da može lakše sarađivati s nama. Ja vam ne mogu opisati s kakvim ćete se mukama suočiti ukoliko se pokušate da nam se suprostavite. Mi imamo načine kako da izađemo na kraj sa buntovnicima. Ja vam govorim ovo sada, zato što je sada prekasno da se stvari preokrenu. Oni dani, kada nas je neko mogao zaustaviti, odavno su prošli. Mi sada u potpunosti kontrolišemo ovu planetu kao i njen finansijski sistem zajedno sa svim glavnim medijskim izvorima i jednostavno ne postoji način da nas bilo koja nacija ili sila pobijedi.
Mi imamo svoje oči na svakom nivou vlade svake nacije u svijetu. Mi uvijek znamo šta se planira jer su nase uši i oči uvijek i svuda prisutne.
Sve državne tajne su nama potpuno poznate. Kina je svojevremeno optužila američke medije da lažu u vezi Kosova. Oh, glupi ljudi, pa naravno da lažemo. Na taj način mi držimo ljude neuravnoteženim i neprestano izloženim kontroverznim situacijama, što nam je od velike pomoći. Zar niste gledali spektakle u vidu šou programa? Neki od vas vjeruju da smo mi liberali a da su dobri ljudi konzervativci. U stvarnosti, obe ove grupe služe našim interesima. Nijedna partija ne postoji bez našeg odobrenja a takođe, nije im dozvoljeno da se bave stvarnim problemima. Mi stvaramo kontroverzne situacije na svim nivoima, tako da niko ne zna šta da radi. Tako, u cijeloj toj konfuziji, mi idemo naprijed i radimo ono što smo zacrtali, i bez ikakvih smetnji.
Uzmimo npr. u obzir predsjednika SAD. Iako on ruši svaku branu kojom se njegova vlast ograničava, niko ga ne može zaustaviti. On ide samo naprijed i radi sve ono što mu mi nalažemo da radi. Kongres nema tu moć da ga zaustavi.
On radi ono što mu mi nalažemo, jer on zna da ukoliko se ne bi tako ponašao, mi bi ga momentalno uklonili. Zar ovo nije jedna briljantna strategija s naše strane? Vi nas ne možete tužiti sudu jer nas ne možete vidjeti a i sudovi su pod našom kontrolom. Mi kontrolišemo i upravljamo svime a vi istovremeno ne znate koga da napadnete. Moram da kažem da je ova nevidljiva ruka veličanstveno zamišljena i ona je bez premca u cijeloj našoj istoriji. Mi upravljamo svijetom a svijet ne može čak ni da zna da njime neko upravlja a kamoli to - ko njime upravlja.
Pa zar to stvarno nije jedna divna stvar!? U našim medijima mi vam prezentiramo upravo ono sto hoćemo da vi uradite. Onda, za tili časak, naše male sluge nas poslušaju. Mi možemo da pošaljemo američke ili evropske trupe gdje god poželimo, kad god poželimo i da učine ono što mi poželimo a vi ćete biti obavezani da nas slijedite. Koliko vam dokaza još treba? Mi vas možemo navesti da sami poželite da ostavite svoje domove i porodice i odete u rat, sve po našem naređenju. Jedino što trebamo, to je da vam prezentiramo par kojekakvih gluposti iz predsjednikove kancelarije na večernjim TV vijestima i tako vas možemo zapaliti čime god hoćemo. Vi ne možete raditi ništa drugo do ono što vam mi nalažemo.
unimatrix001- Sweet
to je mali dio pisma,mogu objavit sve ako hocete,ako vam nije i ovo previse...
Da se vratim opet na 11. RUJNA, pogledajte ovo
http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_sc.htm#Main
unimatrix001- Sweet
Gledao sam nesto slicno na www.galaksija.comunimatrix001 je napisao/la:to je mali dio pisma,mogu objavit sve ako hocete,ako vam nije i ovo previse...
I STA KAZES NA SVE TO?
unimatrix001- Sweet
Pa gle sad ovo...ako ovi kažu da mogu smaknuti sve i svakoga kad god hoće ... a onda pogledajte slucajnosti izmedju Lincolna i Kennedy-a i zbrojite 2 i 2 ...
Il' se neko zajebaje il' je ovo stvarno ..
Il' se neko zajebaje il' je ovo stvarno ..
Kekekek- Amazing
E fakat nemam komentar! Zastrasujuce je najbolji izraz!unimatrix001 je napisao/la:I STA KAZES NA SVE TO?
pogledajte ovaj video
a i ostale koji su tamo na ovu temu
https://www.youtube.com/watch?v=Eaaubr3nnHI
unimatrix001- Sweet
ima svakavih teorija zavjere. illuminati nisu nikakava vanzemaljska organizacija, to je tajno udruženje nastalo u srednjem vijeku kada je crkva zabranjivala razvoj znanosti (t.j. oni su bili znanstvenici) i zato ne vole previše katoličku crkvu
Ne bih rekao da kontam! Sta su oni? Marsovci?unimatrix001 je napisao/la:pogledajte ovaj video
Ne Marsovci nego potomci reptilske vrste koja je bila prije par tisuća godina na Zemlji. Navodno su dosli iz sustava zvanog "DRACO". Na Zemlji su ostavili reptilsko-ljudske hibride da se razmnozavaju i preuzmu ovaj planet. Bush, engleska kraljica i sva masonska elita su navodno reptili,kao i svi ovi likovi ako si pogledao na youtube sve filmove o njima.
Prošle ili pretprošle godine,neznam sad točno, engleska kraljica je posjetila SAD i tada je zabiljezena ona Bushova izjava u kojoj je proglasio kraljicu starom 250 godina,rekavsi da je zadnji put bila na toj nekakvoj paradi 1700-i neke.
Ljudi su to pripisali njegovoj "gluposti" ,u smislu da nije bas jako bistar i da nije cudno od njega da se tako zezne u racunanju godina.
No odredjeni krug ljudi tvrdi i vjeruje da je on s tom izjavom nespretno izletio i rekao nesto sto ljudska vrsta nije smjela cuti...
Prošle ili pretprošle godine,neznam sad točno, engleska kraljica je posjetila SAD i tada je zabiljezena ona Bushova izjava u kojoj je proglasio kraljicu starom 250 godina,rekavsi da je zadnji put bila na toj nekakvoj paradi 1700-i neke.
Ljudi su to pripisali njegovoj "gluposti" ,u smislu da nije bas jako bistar i da nije cudno od njega da se tako zezne u racunanju godina.
No odredjeni krug ljudi tvrdi i vjeruje da je on s tom izjavom nespretno izletio i rekao nesto sto ljudska vrsta nije smjela cuti...
unimatrix001- Sweet
mda....condi me malo i podsjeca na reptila! Ozbiljno!unimatrix001 je napisao/la:Ne Marsovci nego potomci reptilske vrste koja je bila prije par tisuća godina na Zemlji. Navodno su dosli iz sustava zvanog "DRACO". Na Zemlji su ostavili reptilsko-ljudske hibride da se razmnozavaju i preuzmu ovaj planet. Bush, engleska kraljica i sva masonska elita su navodno reptili,kao i svi ovi likovi ako si pogledao na youtube sve filmove o njima.
Evo ovaj filmic je jako lijep na tu tvrdnju reptila
https://www.youtube.com/watch?v=GgZPryMAsLE&mode=related&search=
Kekekek- Amazing
Morao si veceras,a?Kekekek je napisao/la:Evo ovaj filmic je jako lijep na tu tvrdnju reptila
Pa eto .. da mozes lijepo spavati :O
Kekekek- Amazing
MAJKU IM REPTILSKU....
Naći ćemo mi način da ih svladamo,pišat će oni tu svoju plavu krv...
Ovaj planet pripada NAMA, ja ih se ne bojim!
A nadam se da je i Bog na našoj strani
Naći ćemo mi način da ih svladamo,pišat će oni tu svoju plavu krv...
Ovaj planet pripada NAMA, ja ih se ne bojim!
A nadam se da je i Bog na našoj strani
unimatrix001- Sweet
haha mocni razgovori se ovdje vode
ja mislim da je Kekekek
songoku vanzemaljac ili tocnije pikachu s pokemon planeta
haha
ja mislim da je Kekekek
haha
unleash- Super
Vidimo da pratis pokmone i dragon ball!unleash je napisao/la:haha mocni razgovori se ovdje vode
ja mislim da je Kekekek
haha
lol pratio kada sam bio u pelenama haha
unleash- Super
Pa onda imas dobro pamćenje ..jer od tada je prošlo 17-18 godina xDD
Kekekek- Amazing
meni se neki dan upucavala neka marsovka. a sta da ti kazem onako mala zelena. nije mi bas nesto bila pa sam joj rekao da cemo se cuti jos. Dala mi je svoj broj tel. ali ima previse znamenki pa mi nije stao u mobitel. I sad neznam kako doci do nje. Ajde ako ima netko prijatelja malog zelenog neka mi javi pa da pokusamo preko njega stupiti u kontakt
Jesam bolestan
Jesam bolestan
kiki_sb- Sweet
- Broj postova : 79
Registration date : 19.10.2007
kiki pa imas pizdurine na Zemlji koliko oces,sta ce ti ona!?
unimatrix001- Sweet
kiki_sb je napisao/la:meni se neki dan upucavala neka marsovka. a sta da ti kazem onako mala zelena. nije mi bas nesto bila pa sam joj rekao da cemo se cuti jos. Dala mi je svoj broj tel. ali ima previse znamenki pa mi nije stao u mobitel. I sad neznam kako doci do nje. Ajde ako ima netko prijatelja malog zelenog neka mi javi pa da pokusamo preko njega stupiti u kontakt
Jesam bolestan
hellllllllo pa ja sam tu kao vasa jedina veza sa svemircima;))
pitaj-koja je??????
alien- Sweet
- Broj postova : 43
Registration date : 01.10.2007
sad sam se sjetio da sam u knjigu dežurstva u 3. razredu upisao ovo
''12.41 ja se polako spremam kući al vidim NLO prolijeće iznad šajbe, mora da će u turčinoviće''
''12.41 ja se polako spremam kući al vidim NLO prolijeće iznad šajbe, mora da će u turčinoviće''
Široki Brijeg :: :: Na rubu znanosti
Stranica 1 / 1.