izdaja prijatelja???
+10
Kika_sb
toomuch
ferrari
rockerica
Kekekek
maryssa
Jednodžeki Ok
Fonjo
Zmaj_I_Pol
megan fox
14 posters
Široki Brijeg :: :: Arhiva
Stranica 1 / 1.
izdaja prijatelja???
Da li biste oprostili nekome, za koga ste mislili da vam je prijatelj kad ono, on vam zagorčao život do bola???!!! i ne samo vama...
megan fox- Sweet
- Broj postova : 113
Registration date : 26.08.2007
Re: izdaja prijatelja???
ako je to učinio/la namjerno, nema šanse, BURN IN HELL
ako se dogodilo nenamjerno, i ako mu(joj) je stvarno žao, onda naravno
ako se dogodilo nenamjerno, i ako mu(joj) je stvarno žao, onda naravno
Tanka je granica između ljubavi i mržnje, najviše te mogu povrijediti oni do kojih ti je najviše stalo.
Nije da bih bas bio ljut na njega......mislim ne bih stigao biti ljut na njega......btw.koja slucajnost! bas tada bih kupio motorku!!!!!!!!!!
Ako smo tako dobri prijatelji(a toliko je svega groznoga uradio a zovemo se prijateljima), i ako mu je stvranoooo stalo do pomirenja, ovo ce biti jedno veliko iskušenje i provjera jesmo li "pravi prijatelji" ili je to samo farsa....
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
'Talk to the hand' xD
Kekekek- Amazing
- Broj postova : 666
Registration date : 25.08.2007
Ne vjerujem da bi oprostila. Šta me neko ima izdavat ili mutit mi iza leđa?! Ako, si prijatelj, budi prijatelj... Ako si đubre, budi đubre.. ali, dalje od mene!!
kakav je to prijatelj ako te izda?????
ferrari- Amazing
- Broj postova : 609
Registration date : 21.09.2007
ferrari je napisao/la:kakav je to prijatelj ako te izda?????
Pa, naravno... To i ja pokušavam reći...
ma mozes imati 2ili3 prava prijatelja na koje se mozes osloniti!a ostalo su ti poznanici!
ferrari- Amazing
Ja mislim da možeš imati jednog pravog prijatelja koji zna čuvati tajnu, u kojeg imaš povjerenja, bla, bla...
Teško je naći i jednog pravog prijatelja, a, tek 3...
Da mi je vidit sretnika koji ima 3 prava prijatelja... Mislim da takva osoba ne postoji... Možda i nisam u pravu.. Ali, ja sam se par puta uvjerila u gore navedeno...
Teško je naći i jednog pravog prijatelja, a, tek 3...
Da mi je vidit sretnika koji ima 3 prava prijatelja... Mislim da takva osoba ne postoji... Možda i nisam u pravu.. Ali, ja sam se par puta uvjerila u gore navedeno...
ja imam 3za koje bi dao bilo sto bez razmisljanja!!!jedan iz skole,drugi sa posla,treci iz djetinjstva!!!!ali PRAVI prijatelji!!!!!
ferrari- Amazing
Pa, dobro... Imam i ja ljudi koji su mi jako dragi.. Ali, ipak ne bi mogla sa sigurnošću reći da me ti ljudi neće sutra izdati samo ako bi oni od toga imali koristi... Ne kažem da je u svakom slučaju tako!
A cuj meni su ovi pomogli kad je god trebalo i kad niko nije htjeo!!!!
ferrari- Amazing
E, a ja imam jednu osobu za koju sam sigurna da ce uvijek stati na moju stranu...
I, ja sam zadovoljna.. Ne tražim više!
I, ja sam zadovoljna.. Ne tražim više!
ko tebe kamenom ti njega kruhom!
ferrari- Amazing
PRAVI PRIJATELJI TE LJUTE I NISU SAVRSENI ALI NIKAD NE IZDAJU!!!!!!!!!!TO JE CISTA ISTINA!
toomuch- Amazing
- Broj postova : 427
Registration date : 05.10.2007
Imala sam taj slucaj, najbolja prijateljica i nakon 7 godina druzenja saznam sta mi je sve cinila iza ledja...
Oprostila joj jesam i pricam s njom, odem cak kod nje na kavu, al ona zna sta je izgubila i nikad to nece prezalit, vidim joj u ocima ...
Al joj nikad zaboravit necu, nikad i nikad vise nece steci moje povjerenje...
Oprostila joj jesam i pricam s njom, odem cak kod nje na kavu, al ona zna sta je izgubila i nikad to nece prezalit, vidim joj u ocima ...
Al joj nikad zaboravit necu, nikad i nikad vise nece steci moje povjerenje...
ja sam takav covjek da nebi izdao prijatelja ni za kakve pare ovoga svijeta. to moze potvrditi dosta mojih prijatelja a ako mene netko izda ja to brzo zaboravim i oprostim. jeb... miroljubiv sam covjek
kiki_sb- Sweet
- Broj postova : 79
Registration date : 19.10.2007
nikad ne izdajem prijatelja,osim ako on mene ne izda onda mu vratim da bi mu oprostila ili mu nikad ne oprostim...j.b.m.takva sam....jojjjj
maj@- Sweet
- Broj postova : 43
Registration date : 31.10.2007
Ma, ne znam... Vjerojatno bi mi bilo vrlo teško oprostit kad bi me izdao najbolji prijatelj. Ako bi oprostila, onda bi stvarno ta osoba morala napraviti nesto veliko da vrati moje dragocjeno povjerenje... Mislim, stvaaarnoo... Jer cudno je to, ljudi moji kad te izda neko koga volis i za koga mislis da voli tebe...
Zar nee??
Zar nee??
Milena Fyodorova je napisao/la:Ma, ne znam... Vjerojatno bi mi bilo vrlo teško oprostit kad bi me izdao najbolji prijatelj. Ako bi oprostila, onda bi stvarno ta osoba morala napraviti nesto veliko da vrati moje dragocjeno povjerenje... Mislim, stvaaarnoo... Jer cudno je to, ljudi moji kad te izda neko koga volis i za koga mislis da voli tebe...
Zar nee??
Hm,da.... Ljudi moji, nadajte se svemu, da se jednom ne bi previse razocarali... Samo to mogu reci, ne znas sta ti zivot nosi, i nista ne možeš reći sa 100%-tnim uvjerenjem da se jednom mozda nece bas tebi dogoditi....
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
ne bi to oprostila nikada...cijelo vrijeme je glumio da mi je prijatelj a sad to da se desi...to je neoprostivo...
marina_kiss- Sweet
- Broj postova : 26
Registration date : 28.12.2007
Široki Brijeg :: :: Arhiva
Stranica 1 / 1.