thoMPson
+5
Zmaj_I_Pol
legenda
-TsT-
megan fox
Jednodžeki Ok
9 posters
Široki Brijeg :: :: Glazba
Stranica 1 / 1.
Re: thoMPson
ja nisam mogla da odem, a nisam neki njegov prevelik obožavatelj...
oni koji su bili kažu da je bilo super...
oni koji su bili kažu da je bilo super...
megan fox- Sweet
- Broj postova : 113
Registration date : 26.08.2007
on je sranje kroz gusto granje.. nikad ne obrise guzu kad se kaki.. sram ga bilo..
ne volim ga pretjerano.. zapravo ne volim ga uopce.. njegova glazba mi se apsolutno ne svida..
cini se kao da glumi nesto, al u biti ostao je on isti stari zidov..
ne volim ga pretjerano.. zapravo ne volim ga uopce.. njegova glazba mi se apsolutno ne svida..
cini se kao da glumi nesto, al u biti ostao je on isti stari zidov..
Nisu me se toliko dojmile njegove pjesme,koliko Lipošekove solaže! I Mandarićev uvod za Geni kameni!
Za mene jedan među najboljim pjevačima s kvalitetnim glasom i pjesmama. Nisam mogla otići na koncert al apsolutno idem kada dođe u Široki. to se ne propušta.
A svatko ima svoj ukus.
A svatko ima svoj ukus.
legenda- Moderator
- Broj postova : 591
Registration date : 22.08.2007
Al' ne i do tih granica da pjevamo o klanju,mesarima,smrti....(Jasenovac)...Zmaj_I_Pol je napisao/la:on uz naše sportaše često nas podsjeća da moramo biti ponosni što smo hrvati
Jednodžeki Ok je napisao/la:Al' ne i do tih granica da pjevamo o klanju,mesarima,smrti....(Jasenovac)...Zmaj_I_Pol je napisao/la:on uz naše sportaše često nas podsjeća da moramo biti ponosni što smo hrvati
to nikad nije bilo u njegovom službenom repertoaru
Sta bi trebao jos i spot pravit??? Igrokaz? Kakve to veze ima-IZVODIO JE TU PJESMU!Zmaj_I_Pol je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:Al' ne i do tih granica da pjevamo o klanju,mesarima,smrti....(Jasenovac)...Zmaj_I_Pol je napisao/la:on uz naše sportaše često nas podsjeća da moramo biti ponosni što smo hrvati
Jednodžeki Ok je napisao/la:Sta bi trebao jos i spot pravit??? Igrokaz? Kakve to veze ima-IZVODIO JE TU PJESMU!Zmaj_I_Pol je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:Al' ne i do tih granica da pjevamo o klanju,mesarima,smrti....(Jasenovac)...Zmaj_I_Pol je napisao/la:on uz naše sportaše često nas podsjeća da moramo biti ponosni što smo hrvati
gdje
na nekoj privatnoj zabavi?
pred 20 ljudi?
vjeruj mi da je on to pjevao pred većom publikom, za 15 sekundi bi bio prikazan u vanrednim vijestima
Tko ne voli i nemože nek ne sluša....
legenda- Moderator
Jeli pjevao u Osijeku,cini mi se,na stadionu....kad se uzdigao na onom bijelom!Zmaj_I_Pol je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:Sta bi trebao jos i spot pravit??? Igrokaz? Kakve to veze ima-IZVODIO JE TU PJESMU!Zmaj_I_Pol je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:Al' ne i do tih granica da pjevamo o klanju,mesarima,smrti....(Jasenovac)...Zmaj_I_Pol je napisao/la:on uz naše sportaše često nas podsjeća da moramo biti ponosni što smo hrvati
gdje
pred 20 ljudi?
vjeruj mi da je on to pjevao pred većom publikom, za 15 sekundi bi bio prikazan u vanrednim vijestima
Ma nek čovjek pjeva pjeva o onome šta je bilo. meni nije jasno zašto se svi bude kada je riječ o thompsonu, umjesto da se odmaknu ako im smeta ili ponose što imamo takovog pjevača
legenda- Moderator
Thompson je odlican pjevac....samo mu ono nije trebalo! Nimalo!legenda je napisao/la:Ma nek čovjek pjeva pjeva o onome šta je bilo. meni nije jasno zašto se svi bude kada je riječ o thompsonu, umjesto da se odmaknu ako im smeta ili ponose što imamo takovog pjevača
A točno koje?
legenda- Moderator
Jednodžeki Ok je napisao/la:Jeli pjevao u Osijeku,cini mi se,na stadionu....kad se uzdigao na onom bijelom!Zmaj_I_Pol je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:Sta bi trebao jos i spot pravit??? Igrokaz? Kakve to veze ima-IZVODIO JE TU PJESMU!Zmaj_I_Pol je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:Al' ne i do tih granica da pjevamo o klanju,mesarima,smrti....(Jasenovac)...Zmaj_I_Pol je napisao/la:on uz naše sportaše često nas podsjeća da moramo biti ponosni što smo hrvati
gdje
pred 20 ljudi?
nisam za to znao
al eto opjevao je pred publikom.
puno je ljudi svašta reklo pa povuklo.
mesić je rekao da je hrvatska u svojoj povijesti dvaput pobijedila: prvi put 1941. drugi put 1991.
a upravo je on rekao da je NDH fašisistićka država, i općenito je smatran komunjarom.
i nabijaju li to njemu na nos kad god se pojavi negdje?
iako nisam uvjeren da je to njegov glas, ajde dobro. pjeva o jasenovcu i kvit. nisam rekao da ga moraš slušati.
on otvoreno kaže prije svojih koncerata da ljudi ne nose ustaške simbole na odjeći, kapama, transparentima jer i njemu je preko *urca da mu prigovaraju da je ustaša, fašista, srbomrzac, islamomrzac,...
''i samo zato za njih sam fašista
a nikad nisam htio tuđe ništa
samo nju
zemlju slobodnu...''
on otvoreno kaže prije svojih koncerata da ljudi ne nose ustaške simbole na odjeći, kapama, transparentima jer i njemu je preko *urca da mu prigovaraju da je ustaša, fašista, srbomrzac, islamomrzac,...
''i samo zato za njih sam fašista
a nikad nisam htio tuđe ništa
samo nju
zemlju slobodnu...''
Imas negdje tu pogledaj live izvedbe!Zmaj_I_Pol je napisao/la:iako nisam uvjeren da je to njegov glas, ajde dobro.
znaš i ti da nije teško montirat drugi zvuk uz originalnu sliku. al dosta mi je rasprave, ako je pjevao je, pjevao je. i ja pjevam juru i bobana kkad sam pijan pa ništa
Zmaj_I_Pol je napisao/la:znaš i ti da nije teško montirat drugi zvuk uz originalnu sliku. al dosta mi je rasprave, ako je pjevao je, pjevao je. i ja pjevam juru i bobana kkad sam pijan pa ništa
uglavnom više ne pjeva to, i sad će mu za jednu mrlju za*ebat buduću karijeru. pa više i ne pjeva anice kninska kraljice na koncertima jer svi tad dižu desnice, čovjek sve pokušava da digne rejting sebi i svojoj publici al nađu se uvijek neki (muslimani i židovi) koji će ga ocrniti...
Svatko brani svoje pa tako i ja... nek pjeva čovjek šta hoće ja ću pjevati uz njega moje je moje. brani naš narod šta je tu tako loše?
legenda- Moderator
Nisam rekao da je loše!legenda je napisao/la:Svatko brani svoje pa tako i ja... nek pjeva čovjek šta hoće ja ću pjevati uz njega moje je moje. brani naš narod šta je tu tako loše?
Slazem se s legendom, izvrstan pjevac meni najdrazi, po tome sto je hrabar i jedan od rijetkih koji brani svoju domovinu, u ovome slucaju pjesmom jer je ipak to njegova profesija, a kad to moze zasto to i nebi
najbolji pjevac,jedan od rijetkih pjevaca koji imaju hrabrosti da ukazu na nepravdu i za kojega su svi Hrvati jednaki,i iz Bosne,i iz Hercegovine,Dalmacije i ostalih krajeva....i toliko rade protiv njega i hoce da ga uniste a zasto ? zato sto svojim pjesmama ujedinjuje Hrvate,a mnogima to smeta...textovi su mu odlicni,izvedba jos bolja na svakom koncertu,bio sam u Zg-u na koncertu i u Mostaru,jednostavno nezaboravno,i za mene je on najveca legenda!!!
meni je bas bilo super na koncertu.cak sam i nesto rodbine upozanala,na koncertu......hh
Albus Severus- Sweet
- Broj postova : 32
Registration date : 17.12.2007
Meni je on super.... Čovjek ima svoj stav, svoje mišljenje i svi ga okrivljuju za to... Kome se ne sviđa nek lipo otpepa... Bila sam na njegovim koncertima,pa io ovdje u Širokom, i za njega imam rec sve najbolje...
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
Široki Brijeg :: :: Glazba
Stranica 1 / 1.