F1
+3
unleash
Jednodžeki Ok
ferrari
7 posters
Široki Brijeg :: :: Formula 1
Stranica 1 / 1.
F1
Dajte svoja misljenja,tko ce biti prvak,nek bude ova tema posvecena formuli!ajmo ljudi ima fanova!da vas procitam!FERRARI THE BEST!
ferrari- Amazing
- Broj postova : 609
Registration date : 21.09.2007
Re: F1
kakav hamilton!pa daj nije zasluzio uopce!to ce biti okaljena titula!ukradeni podatci s ferrarija!10god je mercedes na michelinu bio i oni tek tako nasli idealni omjer tezine bolida???(ako znas na sta mislim)
ferrari- Amazing
je Bili je kralj ... ko je vam najbolji konobar , po meni boškana , oni čipi udusi.... lol
fred- Sweet
- Broj postova : 119
Registration date : 25.08.2007
e daj ovo je ozbiljno...fred je napisao/la:je Bili je kralj ... ko je vam najbolji konobar , po meni boškana , oni čipi udusi.... lol
pa i ja ozbiljno ,boškana je najbolji, kad mu kazes donesi mi jos secera njemu isto ode on po secer ,a kad to cipiju reknes , krene ti boga i pocme srat... haha
fred- Sweet
Ovo je tema o formuli jedan(sport) ne kafic...fred je napisao/la:pa i ja ozbiljno ,boškana je najbolji, kad mu kazes donesi mi jos secera njemu isto ode on po secer ,a kad to cipiju reknes , krene ti boga i pocme srat... haha
zaebajem se , bola'
vidi -
Jednodžeki Ok
Admin
sotonjaro jedna
vidi -
Jednodžeki Ok
Admin
sotonjaro jedna
fred- Sweet
Not anymore!fred je napisao/la:zaebajem se , bola'
vidi -
Jednodžeki Ok
Admin
sotonjaro jedna
U izuzetno napetoj i uzbudljivoj kvalifikacijskoj sesiji Felipe Massa osvojio je najbolju startnu poziciju na Velikoj Nagradi Brazila pred desecima tisuća svojih navijača. Massi je to druga uzastopna najbolja startna pozicija na brazilskom trkalištu, no hoće li ponoviti prošlogodišnji uspjeh preostaje nam vidjeti.
Vremenske prilike bile su gotovo idealne; temperatura zraka bila je čak 32 Celzijeva stupnja, vlažnost 37%, a temperatura staze čak 56 stupnjeva, što su vrijednosti kojih se ne bi posramile ni najtoplije utrke u kalendaru.
Kandidati za naslov svjetskoga prvaka završili su redom iza Masse; Hamilton je bio drugi najbrži, desetinku iza Masse, dok su treći Raikkonen i četvrti Alonso zaostali oko tri i pol desetinke. Raikkonen je napravio pogrešku u posljednjem pokušaju na super mekanim gumama koja ga je možda stajala prvoga startoga reda, ako ne i najbolje startne pozicije, a tome u prilog ide i činjenica da jedino Raikkonen od prvih pet vozača nije popravio svoje vrijeme u odnosu na drugi segment kvalifikacija.
Webber je nastavio briljirati u kvalifikacijama ostvarivši peto vrijeme, a odličan dan za Red Bull upotpunio je i David Coulthard koji je ponovno uspio ući u posljednji dio kvalifikacija, nakon što je na prošloj utrci u Kini ostvario isto.
Heidfeld i Kubica uspjeli su popraviti dojam koji je BMW ostavio u dosadašnjem tijeku vikenda ostvarivši šesto i sedmo vrijeme kvalifikacija i ponovno se, bez obzira na formu Red Bulla, nameću kao treća momčad po brzini.
Vremenske prilike bile su gotovo idealne; temperatura zraka bila je čak 32 Celzijeva stupnja, vlažnost 37%, a temperatura staze čak 56 stupnjeva, što su vrijednosti kojih se ne bi posramile ni najtoplije utrke u kalendaru.
Kandidati za naslov svjetskoga prvaka završili su redom iza Masse; Hamilton je bio drugi najbrži, desetinku iza Masse, dok su treći Raikkonen i četvrti Alonso zaostali oko tri i pol desetinke. Raikkonen je napravio pogrešku u posljednjem pokušaju na super mekanim gumama koja ga je možda stajala prvoga startoga reda, ako ne i najbolje startne pozicije, a tome u prilog ide i činjenica da jedino Raikkonen od prvih pet vozača nije popravio svoje vrijeme u odnosu na drugi segment kvalifikacija.
Webber je nastavio briljirati u kvalifikacijama ostvarivši peto vrijeme, a odličan dan za Red Bull upotpunio je i David Coulthard koji je ponovno uspio ući u posljednji dio kvalifikacija, nakon što je na prošloj utrci u Kini ostvario isto.
Heidfeld i Kubica uspjeli su popraviti dojam koji je BMW ostavio u dosadašnjem tijeku vikenda ostvarivši šesto i sedmo vrijeme kvalifikacija i ponovno se, bez obzira na formu Red Bulla, nameću kao treća momčad po brzini.
ferrari- Amazing
covjece sve se ferrariu potrefi tooooooooooo boze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FERRARI RULES
ferrari- Amazing
ipak je sluzbeno sad sam gledao kimi je prvak ali mclaren je ulozio zalbu!ali nece biti nista od toga jer ferrari ima presedan!!(Schumi je bio isto kaznjen zbog temperature goriva u brazilu s renolom,ali renolu su oduzeti bodovi a ne vozacu!!!tako da je FERRARI RULES
ferrari- Amazing
Ja sam BMW od kada je usao u F1. jedva cekam kad ce sljedeca sezona jer bi BMW tada trebao krenuti na pobjede
kiki_sb- Sweet
- Broj postova : 79
Registration date : 19.10.2007
bolje je za F1 da ima sto vise momcadi da prave konkurenciju Ferrrariju i mclarenu,renol je prolazna momcad koja se svako 10god probudi tako da se puno ocekuje o bmw-a ali
(jebiga cim je ali)toyota ima najveci proracun u F1 pa vec par sezona nista nisu uspjeli postici,tako da je pitanje kakvi su inzinjeri u bmw-u(bolji su od toyotinih naravno,ali je pitanje mogu li se boriti za naslov ili ce opeti biti 3 momcad iza ferrarija i mclarena!FERRARI RULES
(jebiga cim je ali)toyota ima najveci proracun u F1 pa vec par sezona nista nisu uspjeli postici,tako da je pitanje kakvi su inzinjeri u bmw-u(bolji su od toyotinih naravno,ali je pitanje mogu li se boriti za naslov ili ce opeti biti 3 momcad iza ferrarija i mclarena!FERRARI RULES
ferrari- Amazing
za ovu proslu sezonu su najavili da idu na trece mjesto. sto su i uspjeli ako gledamo po pravilima onda su na drugom mjestu jer je mclaren ostao bez bodova. za sljedecu sezonu su najavili da idu na pobjede. relativno su nova momcad. (samostalni tek 2 sezone) a dosta su jaki. bmw je bmw. sljedece sezone padaju i ferrari i mclaren. ali polako sve cemo vidjeti. samo da aerodinamiku postimaju kako treba. sjeti se prve sezone kad su dosli u f1 sa williamson imali su najjaci motor ali ih je aerodinamika zajebavala. sad imaju svoj tunel jedan od najmodernih u danasnjoj f1 pa cemo vidjeti
kiki_sb- Sweet
- Broj postova : 79
Registration date : 19.10.2007
Široki Brijeg :: :: Formula 1
Stranica 1 / 1.