Tko je ovo?
+6
wishmaister_03
Zmaj_I_Pol
ferrari
Kekekek
jabukabiz
Jednodžeki Ok
10 posters
Široki Brijeg :: :: Igrice
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Tko je ovo?
A nisam se od njega to nadao! xDspyder_pig je napisao/la:correct, svestran tip
Ev' sad cu ja!
Malo na njega podsjeca ali nije.....glumac jest!spyder_pig je napisao/la:glumac? meni izgleda kao stari Frankie Muniz (Malcolm usredini)
on je? ma neki dan na novoj bio film u vezi vjenčanja & shit, cameron diaz i julia roberts glume..
aha....ajd sad je tebe!spyder_pig je napisao/la:on je? ma neki dan na novoj bio film u vezi vjenčanja & shit, cameron diaz i julia roberts glume..
bravo kraljice, CC je glavna faca bio, ni ja mu neznam pravo ime xD, ajd stavljaj svoju misteriju..
a koja je serija?spyder_pig je napisao/la:bravo kraljice, CC je glavna faca bio, ni ja mu neznam pravo ime xD, ajd stavljaj svoju misteriju..
ne znam kako da je postavim! help
_nina- Amazing
- Broj postova : 509
Registration date : 04.10.2007
www.imageshack.us na tu stranicu browsaj sliku i onda upri host it. kad ti izbaci one kodove izaberi 3. pise ti hotlink for website(malo dolje imas),nesto tako! i onda ga kopiraj i zalijepi na post!_nina je napisao/la:ne znam kako da je postavim! help
ima li jednostavniji nacin?!
_nina- Amazing
_monica belucci!!!!!!!!1
_nina- Amazing
Btw.ne stavljaj vise selebritije!spyder_pig je napisao/la:haha, glupi iskon!
btw, bolja je kao crnka
Slab sam s njima! xD
ako je one tree hill ili OC , onda odustajem!spyder_pig je napisao/la:jeste, glumi u seriji koja se trenutno emitira na HRT
Ma lijepa cura,prekrasan osmijeh itd,ali trebalo bi novo...sta mislis spyda?spyder_pig je napisao/la:SF!
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Široki Brijeg :: :: Igrice
Stranica 2 / 3.