mobiteli
+11
kiki_sb
Kika_sb
Zmaj_I_Pol
unleash
rockerica
legenda
Kekekek
_nina
ferrari
Jednodžeki Ok
wishmaister_03
15 posters
Široki Brijeg :: :: Ostalo
Stranica 1 / 1.
Re: mobiteli
Jebes mob. svaki je dobar da mozes poslati por. i da mozes nazvati!
ferrari- Amazing
- Broj postova : 609
Registration date : 21.09.2007
Ali ipak ne mozes bilju nositi u džepu! Jel' tako?ferrari je napisao/la:Jebes mob. svaki je dobar da mozes poslati por. i da mozes nazvati!
Ljudi manje gledajte reklame!!!!!!!!!!
ferrari- Amazing
Osobno preferiram Nokiu & Samsung .. ali ni Sony Ericsson nije loš ( valjda sam dobro napisao xDD )
Kekekek- Amazing
- Broj postova : 666
Registration date : 25.08.2007
Meni je moj najbolji, dok može slati poruke i zvati I naravno dok nemam problema s baterijom. Imam ga dugo i nije me iznevjerio, radi ko lud. Sony Ericsson J300i
legenda- Moderator
- Broj postova : 591
Registration date : 22.08.2007
Ma ja sam neki dan morao promijeniti mob. , nisu mi poruke nikako dolazile :S
Kekekek- Amazing
ferrari je napisao/la:Jebes mob. svaki je dobar da mozes poslati por. i da mozes nazvati!
Ovo je teorija mojih staraca8) ... Ma, istina je to... Niđe veze, ne možeš od mobitela napravit radio, televiziju, kompjutor i ostalo..
To je mobitel, a zna se koja je njegova svrha...
Ja imam motorolu V3 i super mi je... Imam je već više od godinu dana, a i sada je ko nova... Baterija super funkcionira, ispao mi je milijun puta, a ništa se ne vidi na njemu:clown:
k800i cudo mobitel,a cim izadje k850i zamjenjujem
unleash- Super
- Broj postova : 236
Registration date : 23.08.2007
kupis mob. od 500km jeb...ih za koje si radio kao crncuga kava i za 6mj. imas taj isti mob koji ti vrijedi 50 ili 80km!Sad vas pitam zbog koga ili cega ste izgubili 300 ili 400km?Da se kurcite po gradu s novim mob-om?Sumljam da ste te pare izgubili sto taj mob od 500km bolje salje por. od nokie 3310!Ja bi radje nokiu i svoju ekipu odveo na rostlj pa ih pocastio!Prijatelji su prijatelji!
ferrari- Amazing
ma to ti je ono... ma znaš.... ma špansko selo za pametne hehehehe
legenda- Moderator
- Broj postova : 591
Registration date : 22.08.2007
ja sam kupio k800 prvenstveno radi funkcionalnosti,fotoaparat 3,2 mp jako sam zadovoljan s njim,mp 3 s 1gigu rama,brdo poruka kojih stane na njega
kada izace k850i kupit cu ga zbog 5mp,a necu kupovati digitalni fotoaparat od 600km kojeg nebi nikada nosio,a mobitel je uvjek uz mene
kada izace k850i kupit cu ga zbog 5mp,a necu kupovati digitalni fotoaparat od 600km kojeg nebi nikada nosio,a mobitel je uvjek uz mene
unleash- Super
ali digitalni ima 8 ili 7 megapiksela!!!!a ti na mobu 3.2!
ferrari- Amazing
ferrari je napisao/la:ali digitalni ima 8 ili 7 megapiksela!!!!a ti na mobu 3.2!
nije sve u megapixelima
sony i canon po meni imaju najbolje lece tako da mi se slika dopada
unleash- Super
unleash je napisao/la:ja sam kupio k800 prvenstveno radi funkcionalnosti,fotoaparat 3,2 mp jako sam zadovoljan s njim,mp 3 s 1gigu rama,brdo poruka kojih stane na njega
Od kada mobitel ima 1 gigu rama ????? mislis valjda na 1 gigu memorije na memoriskoj kartici ????
kiki_sb- Sweet
- Broj postova : 79
Registration date : 19.10.2007
Ma Unleashu sve na kompjutore otislo...kiki_sb je napisao/la:unleash je napisao/la:ja sam kupio k800 prvenstveno radi funkcionalnosti,fotoaparat 3,2 mp jako sam zadovoljan s njim,mp 3 s 1gigu rama,brdo poruka kojih stane na njega
Od kada mobitel ima 1 gigu rama ????? mislis valjda na 1 gigu memorije na memoriskoj kartici ????
Je .. treba imat nešto i u .... xD
Kekekek- Amazing
Meni je osobno najbolja Nokia, a ni Sony Ericsson nije los...
johnny_be_good- Amazing
- Broj postova : 335
Registration date : 05.10.2007
slažem se, ej ljudi moji vi samo mislite na materijalno, kad umrete to ništa nećete nositi sa sobom , samo da znate !!wishmaister_03 je napisao/la:nokija 3310
mareeee- Sweet
- Broj postova : 33
Registration date : 07.09.2007
mareeee je napisao/la:slažem se, ej ljudi moji vi samo mislite na materijalno, kad umrete to ništa nećete nositi sa sobom , samo da znate !!wishmaister_03 je napisao/la:nokija 3310
kad ja umrem, sva tehnologija ide samnom (u slučaju da se probudim )
Pa kad cemo već o mobitelima, K800i (cudo, ne treba mi digitalni)...
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
Široki Brijeg :: :: Ostalo
Stranica 1 / 1.