Što volite u svojoj školi?
+14
croatia
gangsta
johnny_be_good
toomuch
Milena Fyodorova
kiki_sb
maryssa
Lepa protina kci
wishmaister_03
Kekekek
Zmaj_I_Pol
Jednodžeki Ok
rockerica
Kika_sb
18 posters
Široki Brijeg :: :: Gimnazija i SSŠ
Stranica 1 / 1.
Što volite u svojoj školi?
Da se možete vratit unatrag nekoliko godina da li bi promjenili mišljenje i opet upisali istu srednju kao i onda?
Što vam se najviše sviđa u školi u koju idete?
Što vam se najviše sviđa u školi u koju idete?
Re: Što volite u svojoj školi?
Automat sa slatkišima ... Jedina mana mu je to što se stalno kvari ..
Ok, ok.. ima tu još puuno dobrih stvari.. samo, trenutno ih se ne mogu sjetiti.. Kad se sjetim, javit ću vam!!
Ok, ok.. ima tu još puuno dobrih stvari.. samo, trenutno ih se ne mogu sjetiti.. Kad se sjetim, javit ću vam!!
bi opet bi se vratio u gimnaziju. najdraži dio škole je onaj kad nastave nema
Ma opet u gimnaziju .. ko bi ove profesore/ice ikad mogao zamijeniti xD
Kekekek- Amazing
- Broj postova : 666
Registration date : 25.08.2007
rockerica je napisao/la:Automat sa slatkišima ... Jedina mana mu je to što se stalno kvari ..
ma naravno automat je br.1, lako je za ostalo, hehe
Lepa protina kci- Sweet
- Broj postova : 69
Slažem se za automat, samo bi ih trebalo puuuuuuuunooooo postavit, da ne nestane nikad ničega ,jeeeeeee...
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
maryssa je napisao/la:Slažem se za automat, samo bi ih trebalo puuuuuuuunooooo postavit, da ne nestane nikad ničega ,jeeeeeee...
Dobra ideja... hehe:lol!:
rockerica je napisao/la:Automat sa slatkišima ... Jedina mana mu je to što se stalno kvari ..
Sta zar ima automat sa slatkisima ??? Od kada to ??? JEb... te jesam ostario, a tek je proslo 5 godina.
kiki_sb- Sweet
- Broj postova : 79
Registration date : 19.10.2007
kiki_sb je napisao/la:rockerica je napisao/la:Automat sa slatkišima ... Jedina mana mu je to što se stalno kvari ..
Sta zar ima automat sa slatkisima ??? Od kada to ??? JEb... te jesam ostario, a tek je proslo 5 godina.
Kod nas ima... nedavno su ga namjestili...
ali, ja sam u grudama... ne znam kakvo je kod vas stanje!
rockerica je napisao/la:kiki_sb je napisao/la:rockerica je napisao/la:Automat sa slatkišima ... Jedina mana mu je to što se stalno kvari ..
zar ti nije bolje u sirokom u skolu ici ??? znaci ti si sigurno sa duzica ili negdje u blizini ??? ili si mozda iz gruda ?
kiki_sb- Sweet
- Broj postova : 79
Registration date : 19.10.2007
kiki_sb je napisao/la:rockerica je napisao/la:kiki_sb je napisao/la:rockerica je napisao/la:Automat sa slatkišima ... Jedina mana mu je to što se stalno kvari ..
zar ti nije bolje u sirokom u skolu ici ??? znaci ti si sigurno sa duzica ili negdje u blizini ??? ili si mozda iz gruda ?
E, ja sam rokerica...
Ma, ja sam iz Gruda i bolje mi je vamo...
I ekipa i sve....
Da sam pravo razmisljala upitno bi bilo bi li uopce bila u ovoj drzavi nego bi vejala negdje po zadru,ali ok mi je i ovako
toomuch- Amazing
- Broj postova : 427
Registration date : 05.10.2007
opet bih upisala istu skolu, 100%....jer to mi je oduvijek bila zelja a i sad shvacam da sam se u tome nasla.....
johnny_be_good- Amazing
- Broj postova : 335
Registration date : 05.10.2007
u svojoj skoli...hmmmmmmmmmmm!!!----volim sto sam dezurni..ali samo jedan dan
AUTOMAT I VELIKI ODMOR
croatia- Sweet
- Broj postova : 6
Registration date : 18.11.2007
e vako ja volim..........aparat slatkisa,sajbin kiosk kad se aparat isprazni,tajcinu prodavnicu,svoju razrednicu(s kojom se vjecito svadam),onda...ogledalo u ucionici s kojeg kad najasim ne silazim s njega....ma ima jos toga al kad bi se mogla sjetit....
maj@- Sweet
- Broj postova : 43
Registration date : 31.10.2007
volim sendviče u tajce(iako je to van škole), a u školi valjda volim vidjeti njega kad proviri na hodnik...
Eh da mi je i danas u školu
Eh da mi je i danas u školu
megan fox- Sweet
- Broj postova : 113
Registration date : 26.08.2007
u svojoj skoli volim predmete,okolinu,automat s toplom cokoladom,steta sto u nas nema automat sa slatkisima hehe...ali najvise ljude u njoj...
marina_kiss- Sweet
- Broj postova : 26
Registration date : 28.12.2007
nevolim nista ,al da mogu opet bi se u nju upisao hehe
fred- Sweet
- Broj postova : 119
Široki Brijeg :: :: Gimnazija i SSŠ
Stranica 1 / 1.