Široki- grad ili selo??
+14
skriparicaaa
fred
kekekek :)
unleash
missy
Milena Fyodorova
Kekekek
tina_sb
kiki_sb
maryssa
wishmaister_03
legenda
ferrari
Kika_sb
18 posters
Široki Brijeg :: :: Široki Brijeg
Stranica 1 / 1.
Široki- grad ili selo??
Šta vi mislite jel Široki više spada u grad ili selo?
Objasnite zašto mislite da spada u grad, a zašto u selo?
Jel vam se ikad dogodilo da vam je netko iz ostalih gradova govorio da Široki nije grad već selo?
Objasnite zašto mislite da spada u grad, a zašto u selo?
Jel vam se ikad dogodilo da vam je netko iz ostalih gradova govorio da Široki nije grad već selo?
Re: Široki- grad ili selo??
Kakvo selo,sta je tebi!Sta nemas u sirokom?imas sve!Selo je selo i nedaj nikom protiv SIROKOG!
Hooligan- Gost
Ocito smo se krivo skuzili: ova tvoja recenica kakvo selo sta je tebi! - ja sam postavila pitanje, a nisam ja rekla da je selo:D
siroki je beverly hill"s za sve ostale!
ferrari- Amazing
- Broj postova : 609
Registration date : 21.09.2007
Svugdje pođi kući doći... Kući je najbolje Moj grad, moj ponos Ponekad mi ide na živce ali kakav je god opet je moj grad hehehe
legenda- Moderator
- Broj postova : 591
Registration date : 22.08.2007
Široki je Bel-Air za mene!!!
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Pa naravno da je grad. Daj mi nabroji koje selo ima policijsku postaju, dom zdravlja , poštu , vatrogasni dom , vrtić, osnovnu i srednju skolu, akademiju, i koje selo je Županijsko sjedište ?????
kiki_sb- Sweet
- Broj postova : 79
Registration date : 19.10.2007
kiki_sb je napisao/la:Pa naravno da je grad. Daj mi nabroji koje selo ima policijsku postaju, dom zdravlja , poštu , vatrogasni dom , vrtić, osnovnu i srednju skolu, akademiju, i koje selo je Županijsko sjedište ?????
Pitanje je u sta ti mislis da spada, znam i ja dobro da Široki imam status grada
lip gradić
a ima puno njih koji misle da je selo,ne znaju ni šta je to,ali hvala Bogu ko mora znat,zna,šta nas briga šta drugi govore,a i da je selo i da nema to sve što je Kiki nabrojala ja bi ga svejedno voljela kao sad
a ima puno njih koji misle da je selo,ne znaju ni šta je to,ali hvala Bogu ko mora znat,zna,šta nas briga šta drugi govore,a i da je selo i da nema to sve što je Kiki nabrojala ja bi ga svejedno voljela kao sad
tina_sb- Sweet
- Broj postova : 25
Kika_sb je napisao/la:kiki_sb je napisao/la:Pa naravno da je grad. Daj mi nabroji koje selo ima policijsku postaju, dom zdravlja , poštu , vatrogasni dom , vrtić, osnovnu i srednju skolu, akademiju, i koje selo je Županijsko sjedište ?????
Pitanje je u sta ti mislis da spada, znam i ja dobro da Široki imam status grada
Da mislim da je selo sigurno nebi ovo sve nabrajao. Ovo sam napisao za one koji misle da je Siroki selo onda neka vide kakvo smo mi napredno selo
kiki_sb- Sweet
kiki_sb je napisao/la:Kika_sb je napisao/la:kiki_sb je napisao/la:Pa naravno da je grad. Daj mi nabroji koje selo ima policijsku postaju, dom zdravlja , poštu , vatrogasni dom , vrtić, osnovnu i srednju skolu, akademiju, i koje selo je Županijsko sjedište ?????
Da mislim da je selo sigurno nebi ovo sve nabrajao. Ovo sam napisao za one koji misle da je Siroki selo onda neka vide kakvo smo mi napredno selo
E pa drago mi je da vidim da nas toliko tako gleda na Široki, iz tog sam razloga i otvorila temu jer sam dosta puta čula Široki selo blablablabla pa rekoh da vidim kakvo je razmišljanje ostalih A da se razumijemo, i ja Široki smatram gradom, a ne selom i uvijek ga branim
Kika_sb je napisao/la:kiki_sb je napisao/la:Kika_sb je napisao/la:kiki_sb je napisao/la:Pa naravno da je grad. Daj mi nabroji koje selo ima policijsku postaju, dom zdravlja , poštu , vatrogasni dom , vrtić, osnovnu i srednju skolu, akademiju, i koje selo je Županijsko sjedište ?????
E pa drago mi je da vidim da nas toliko tako gleda na Široki, iz tog sam razloga i otvorila temu jer sam dosta puta čula Široki selo blablablabla pa rekoh da vidim kakvo je razmišljanje ostalih A da se razumijemo, i ja Široki smatram gradom, a ne selom i uvijek ga branim
Uz tebe sam .
kiki_sb- Sweet
Grad je ... al' nam fali štošta .. al' neću se žalit
Kekekek- Amazing
- Broj postova : 666
Registration date : 25.08.2007
tina_sb je napisao/la:lip gradić
Da nebude nesporazuma ja sam muško
kiki_sb- Sweet
kiki_sb je napisao/la:tina_sb je napisao/la:lip gradić
sorry malo te pobrkah sa Kika_sb,skužila sam8)
tina_sb- Sweet
- Broj postova : 25
tina_sb je napisao/la:kiki_sb je napisao/la:tina_sb je napisao/la:lip gradić
sorry malo te pobrkah sa Kika_sb,skužila sam8)
ma nema problema. kako si skuzila ???
kiki_sb- Sweet
Ja sam inače iz Gruda...
Al, Široki mi je baš lijep...
Lijepi mali gradić...
U njemu vlada baš neka topla ljudska atmosfera...
Al, Široki mi je baš lijep...
Lijepi mali gradić...
U njemu vlada baš neka topla ljudska atmosfera...
Milena Fyodorova je napisao/la:U njemu vlada baš neka topla ljudska atmosfera...
Hmmm .. kako ja to dosad nisam primjetio?
Kekekek- Amazing
- Broj postova : 666
takoooooooooooo je, svaka cast slazem se u potpunostiwishmaister_03 je napisao/la:kocerin najbolje seloooo
missy- Sweet
- Broj postova : 90
Registration date : 02.11.2007
ni jaKekekek je napisao/la:Milena Fyodorova je napisao/la:U njemu vlada baš neka topla ljudska atmosfera...
missy- Sweet
- Broj postova : 90
Registration date : 02.11.2007
missy je napisao/la:ni jaKekekek je napisao/la:Milena Fyodorova je napisao/la:U njemu vlada baš neka topla ljudska atmosfera...
A, jbg... imate lošu moć zapažanja...
wishmaister_03 je napisao/la:kocerin najbolje seloooo
Pa cuj, to se zna odavno
bem ti sta vas je i kelvinka je vasa i polivaca je vas he he he he eto kakvi ste
ferrari- Amazing
- Broj postova : 609
Registration date : 21.09.2007
selo jer nema gradonacelnika vec nacelnika
unleash- Super
- Broj postova : 236
Registration date : 23.08.2007
Pa više bih rekao grad , al' tu ti ga je to negdje ..
kekekek :)- Sweet
- Broj postova : 11
Registration date : 01.12.2007
siroki je grad al ljudi su seljaci (cast iznimkama)
fred- Sweet
- Broj postova : 119
siroki je definitivno GRAD
skriparicaaa- Sweet
- Broj postova : 23
Registration date : 15.12.2007
hvalafred je napisao/la:siroki je grad al ljudi su seljaci (cast iznimkama)
dedo- Sweet
- Broj postova : 9
Registration date : 06.09.2007
Za Široki se jedino može reći da je mjesto. Po meni nije ni grad ni selo, al pošto ima sve one prateće funkcije nek ga zovu gradom.
dedo- Sweet
- Broj postova : 9
Registration date : 06.09.2007
A grad je u odnosu na omanja sela...a selo u odnosu na velike razvijene gradove... Sve je relativnooo!!!
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
Sta si imala iz logike u skoli?maryssa je napisao/la:A grad je u odnosu na omanja sela...a selo u odnosu na velike razvijene gradove... Sve je relativnooo!!!
Provincijsko mjesto.
Mndrax- Sweet
- Broj postova : 17
Registration date : 07.02.2008
Grad, maji grad, gradić
Zg_loodilo- Sweet
- Broj postova : 29
Registration date : 08.09.2007
Široki Brijeg :: :: Široki Brijeg
Stranica 1 / 1.