GaminG
+4
unleash
Jednodžeki Ok
Kika_sb
S_Paul
8 posters
Široki Brijeg :: :: Ostalo
Stranica 1 / 1.
GaminG
Zbog sve vece zainteresiranosti mladih za ovu vrstu natjecanja, smatrate li da je ovo sport (kao ja ) ili glupost (dječje priče )
S_Paul- Sweet
- Broj postova : 52
Registration date : 23.10.2007
Re: GaminG
jos kad zarade love dok igraju, eheheheKika_sb je napisao/la:Meni je mocno kad se natjecu
S_Paul- Sweet
S_Paul je napisao/la:jos kad zarade love dok igraju, eheheheKika_sb je napisao/la:Meni je mocno kad se natjecu
Jesi ti ikad zaradio ista?
To nije sport...nije ni glupost...
Volim MMORPG gaming,a vec pucacine bas i ne...opsjednutost CoD-om je uzela maha!
Volim MMORPG gaming,a vec pucacine bas i ne...opsjednutost CoD-om je uzela maha!
jesamKika_sb je napisao/la:S_Paul je napisao/la:jos kad zarade love dok igraju, eheheheKika_sb je napisao/la:Meni je mocno kad se natjecu
Jesi ti ikad zaradio ista?
S_Paul- Sweet
mmorpg gaming? sta si ti htio reci s tim?Jednodžeki Ok je napisao/la:To nije sport...nije ni glupost...
gaming kao natjecanje (turniri, lan party's itd) sam mislio, jer nisam cuo jos da postoji neko lan natjecanje u silkroadu i wow-u (mozda jedino arena)
S_Paul- Sweet
Sta ja znam....ne igram nista od toga pa i neznam za natjecanja....al' mi je zanjimljivije...S_Paul je napisao/la:mmorpg gaming? sta si ti htio reci s tim?Jednodžeki Ok je napisao/la:To nije sport...nije ni glupost...
gaming kao natjecanje (turniri, lan party's itd) sam mislio, jer nisam cuo jos da postoji neko lan natjecanje u silkroadu i wow-u (mozda jedino arena)
ahahahaha i cudim se, al se sje*ah na tvoj post o mmorpgJednodžeki Ok je napisao/la:Sta ja znam....ne igram nista od toga pa i neznam za natjecanja....al' mi je zanjimljivije...S_Paul je napisao/la:mmorpg gaming? sta si ti htio reci s tim?Jednodžeki Ok je napisao/la:To nije sport...nije ni glupost...
malo google, pa ces vidjet kolko toga ima =) pogotovo na nasim prostorima
S_Paul- Sweet
...cega ima?S_Paul je napisao/la:ahahahaha i cudim se, al se sje*ah na tvoj post o mmorpgJednodžeki Ok je napisao/la:Sta ja znam....ne igram nista od toga pa i neznam za natjecanja....al' mi je zanjimljivije...S_Paul je napisao/la:mmorpg gaming? sta si ti htio reci s tim?Jednodžeki Ok je napisao/la:To nije sport...nije ni glupost...
...natjecanjaJednodžeki Ok je napisao/la:...cega ima?S_Paul je napisao/la:ahahahaha i cudim se, al se sje*ah na tvoj post o mmorpgJednodžeki Ok je napisao/la:Sta ja znam....ne igram nista od toga pa i neznam za natjecanja....al' mi je zanjimljivije...S_Paul je napisao/la:mmorpg gaming? sta si ti htio reci s tim?Jednodžeki Ok je napisao/la:To nije sport...nije ni glupost...
S_Paul- Sweet
S_Paul je napisao/la:...natjecanjaJednodžeki Ok je napisao/la:...cega ima?S_Paul je napisao/la:ahahahaha i cudim se, al se sje*ah na tvoj post o mmorpgJednodžeki Ok je napisao/la:Sta ja znam....ne igram nista od toga pa i neznam za natjecanja....al' mi je zanjimljivije...S_Paul je napisao/la:mmorpg gaming? sta si ti htio reci s tim?Jednodžeki Ok je napisao/la:To nije sport...nije ni glupost...
ja nemam vremena za taj multiplayer,nekada upalim neku igricu single player 1h tjedno i to je to
unleash- Super
- Broj postova : 236
Registration date : 23.08.2007
wishmaister_03 je napisao/la:koja je to igrica???di je mogu naci???PoMaGaJtE
S_Paul- Sweet
CoD2 tu a i tamo, u biti zbog faksa presta, nisam igrao vec nekihmjesec dana, koji dan vise... igranje je po meni blize gluposti, ali samo po meni. U biti samo protratis 10h dnevno na glupost, umjesto koristenja vremena u nesto drugo...ipak...vrijeme je novac
vixinho- Sweet
- Broj postova : 8
Registration date : 30.10.2007
soory ako nekog uvrijedim ali ova tema nebi trebala biti u sportu!!!!!!vec u kulturi ili tehnologiji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gaming nije sport i adimin ti ovakestvari trebas ispravljati!!!!!!!sorry ako je se nekonasao uvrijedjen!
ferrari- Amazing
- Broj postova : 609
Registration date : 21.09.2007
Ne naravno u pravu si...nisam obracao pozornost....stavit cemo je u informatiku....ferrari je napisao/la:soory ako nekog uvrijedim ali ova tema nebi trebala biti u sportu!!!!!!vec u kulturi ili tehnologiji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gaming nije sport i adimin ti ovakestvari trebas ispravljati!!!!!!!sorry ako je se nekonasao uvrijedjen!
ferrari je napisao/la:soory ako nekog uvrijedim ali ova tema nebi trebala biti u sportu!!!!!!vec u kulturi ili tehnologiji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gaming nije sport i adimin ti ovakestvari trebas ispravljati!!!!!!!sorry ako je se nekonasao uvrijedjen!
savjet: manje freaking usklicnika.... kakva ti je razlika ako stavis 16 ili 1?
neRRd- Sweet
- Broj postova : 27
Registration date : 18.09.2007
Široki Brijeg :: :: Ostalo
Stranica 1 / 1.