muskarci ili djecaci!?
+6
Kekekek
Zmaj_I_Pol
maj@
toomuch
Kika_sb
ferrari
10 posters
iroki Brijeg :: :: Arhiva
Stranica 1 / 1.
muskarci ili djecaci!?
Zanima me pojam s zenske strane sta je muskarac,jer cesto vidim neku cudo zenske s nekim tipovima koji su pickice doslovno!
ferrari- Amazing
- Broj postova : 609
Registration date : 21.09.2007
Re: muskarci ili djecaci!?
Muskarac je onaj koji me moze razumijeti i shvatiti, a uz to i nasmijati... Onaj koji zna u kojim situacijama se treba ozbiljno ponasati, a u kojima se moze neozbiljno ponasati...
Nije vazno kako on izgleda vazno je i kakav je jer ne mozes znati dok ga ne upoznas
Treba biti pouzdan i imati razumijevanja=glavno
Treba biti pouzdan i imati razumijevanja=glavno
toomuch- Amazing
- Broj postova : 427
Registration date : 05.10.2007
to je onaj koji ce uvijek biti uz mene i razumjeti me...a sto se tice izgleda super je kad je nabildaniji...osjecam se nekako zasticeno
maj@- Sweet
- Broj postova : 43
Registration date : 31.10.2007
ferrari je napisao/la:Zanima me pojam s zenske strane sta je muskarac,jer cesto vidim neku cudo zenske s nekim tipovima koji su pickice doslovno!
obično su te pičkice pičkice s debelim bankovnim računom
Tatine maze
Kekekek- Amazing
- Broj postova : 666
Registration date : 25.08.2007
Zmaj_I_Pol je napisao/la:ferrari je napisao/la:Zanima me pojam s zenske strane sta je muskarac,jer cesto vidim neku cudo zenske s nekim tipovima koji su pickice doslovno!
potpisujem
unleash- Super
- Broj postova : 236
Registration date : 23.08.2007
hahaha:flower:unleash je napisao/la:Zmaj_I_Pol je napisao/la:ferrari je napisao/la:Zanima me pojam s zenske strane sta je muskarac,jer cesto vidim neku cudo zenske s nekim tipovima koji su pickice doslovno!
potpisujem
missy- Sweet
- Broj postova : 90
Registration date : 02.11.2007
i jaunleash je napisao/la:Zmaj_I_Pol je napisao/la:ferrari je napisao/la:Zanima me pojam s zenske strane sta je muskarac,jer cesto vidim neku cudo zenske s nekim tipovima koji su pickice doslovno!
potpisujem
maj@- Sweet
- Broj postova : 43
Registration date : 31.10.2007
sve je to je tako ali jebes to kad pogledas ga poprijeko usere se ko grlicamaj@ je napisao/la:i jaunleash je napisao/la:Zmaj_I_Pol je napisao/la:ferrari je napisao/la:Zanima me pojam s zenske strane sta je muskarac,jer cesto vidim neku cudo zenske s nekim tipovima koji su pickice doslovno!
potpisujem
ferrari- Amazing
- Broj postova : 609
Registration date : 21.09.2007
potpisKika_sb je napisao/la:Muskarac je onaj koji me moze razumijeti i shvatiti, a uz to i nasmijati... Onaj koji zna u kojim situacijama se treba ozbiljno ponasati, a u kojima se moze neozbiljno ponasati...
johnny_be_good- Amazing
- Broj postova : 335
Registration date : 05.10.2007
Onaj koji u tuznim sitacijama zna izvuc osmijeh s moga lica.... a ne tugovat sa mnom, jer od toga nema nikakvog napretka, od toga nema nita...
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
iroki Brijeg :: :: Arhiva
Stranica 1 / 1.