o mjuzi općenito...
+8
maryssa
spyder_pig
Kika_sb
Jednodžeki Ok
Zmaj_I_Pol
toomuch
Kekekek
Milena Fyodorova
12 posters
Široki Brijeg :: :: Glazba
Stranica 1 / 1.
o mjuzi općenito...
Evo nisam našla nijednu ovaku temu...
Ako ima, sorry...
Inače, ovde pišite o glazbi općenito...
Koju glazbu slušate i zašto, ima li neka vrsta glazbe koju ne bi mogli slušati ni u ludilu, bavite li se glazbom, kako glazba utječe na vas i sl.??
Pišite!!
Ako ima, sorry...
Inače, ovde pišite o glazbi općenito...
Koju glazbu slušate i zašto, ima li neka vrsta glazbe koju ne bi mogli slušati ni u ludilu, bavite li se glazbom, kako glazba utječe na vas i sl.??
Pišite!!
Re: o mjuzi općenito...
Pa ovako .. više volim malo 'žešće' stvari metal , al' u nekoj mjeri i rock ...
Obično slušam metal balade ili malo 'blaži' metal .. al' kad sam ljut il' kad me nešto živcira i takve slične stvari onda death , heavy , dark itd itd ... što jače to bolje xD
Nevolim turbofolk .. nemogu ih smislit .. sve žene tipa Ceca , Lepa Brena , ... su sve iste .. 'umjetno' napravljene .. UŽAS ...
Obično slušam metal balade ili malo 'blaži' metal .. al' kad sam ljut il' kad me nešto živcira i takve slične stvari onda death , heavy , dark itd itd ... što jače to bolje xD
Nevolim turbofolk .. nemogu ih smislit .. sve žene tipa Ceca , Lepa Brena , ... su sve iste .. 'umjetno' napravljene .. UŽAS ...
Kekekek- Amazing
- Broj postova : 666
Registration date : 25.08.2007
ne slusam folk,ali i ne osudujem iako jesu umjetne te zenske,a najdrazi mi je rock i to domaci pa strani...
toomuch- Amazing
- Broj postova : 427
Registration date : 05.10.2007
slušam sve što mi se svidi, bilo metallica, bilo seka aleksić. za mene je primitivno suditi ljude prema glazbi koju slušaju, što je u 90% ljudi prisutno da o drugima tako sude.
Neosuđujem ih ni ja .. samo nevolim tu vrstu 'glazbe' iako po meni to turbofolk uopće i nije ..
Kekekek- Amazing
- Broj postova : 666
Registration date : 25.08.2007
Kekekek je napisao/la:Neosuđujem ih ni ja .. samo nevolim tu vrstu 'glazbe' iako po meni to turbofolk uopće i nije ..
Moja potpisina
Bavim se glazbom... I u svakom području ima dobrih stvari i loših stvari, i to se neće promijeniti... Osobno slušam rock, i to najviše domaći, pa strani... Ukusi su različiti, šta iko ikome treba prigovarat, nek svak sluša šta mu se sviđa...
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
Dominantna tema u folku i njegovim podvrstama je ljubav i problemi oko nje, a najveći 'krkani' u gradu slušaju folk, prema tome, najveći krkani su najveći romantičari u gradu, osjećajni dečki...
kad sam rekao moj potpisic,nisam mislio potpisivat' Zmaju kako je ispalo----Vec moj potpis ispod posta----SVE GOVORI!
Jednodžeki Ok je napisao/la:kad sam rekao moj potpisic,nisam mislio potpisivat' Zmaju kako je ispalo----Vec moj potpis ispod posta----SVE GOVORI!
i ja tek skonto
ma polako...kad cemo po novcanik?!Zmaj_I_Pol je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:kad sam rekao moj potpisic,nisam mislio potpisivat' Zmaju kako je ispalo----Vec moj potpis ispod posta----SVE GOVORI!
i ja tek skonto
Slusam najvise rock, i strani i domaci, najdraža mi je Azra....
a slusam i metal....
Slazem se s tim da ne treba nikog osudivat sto nesto slusa, ali ne shvacam kakav smisao ljudi nalaze u turbofolku....
a slusam i metal....
Slazem se s tim da ne treba nikog osudivat sto nesto slusa, ali ne shvacam kakav smisao ljudi nalaze u turbofolku....
johnny_be_good- Amazing
- Broj postova : 335
Registration date : 05.10.2007
johnny_be_good je napisao/la:Slusam najvise rock, i strani i domaci, najdraža mi je Azra....
a slusam i metal....
Slažem se!!
When I'm sad i take my soul out and sing the blues. B.B. King
Caveman- Sweet
- Broj postova : 83
Registration date : 23.08.2007
slažem se:)Zmaj_I_Pol je napisao/la:slušam sve što mi se svidi, bilo metallica, bilo seka aleksić. za mene je primitivno suditi ljude prema glazbi koju slušaju, što je u 90% ljudi prisutno da o drugima tako sude.
lunna- Sweet
- Broj postova : 31
Registration date : 07.11.2007
Zmaj_I_Pol je napisao/la:na PCu tuče rock
u autu strana
kad izlazim, većinom svira cajka
širok spektar
ovako nekako
legenda- Moderator
- Broj postova : 591
Registration date : 22.08.2007