Speed
+4
Kika_sb
Zmaj_I_Pol
Jednodžeki Ok
ferrari
8 posters
Široki Brijeg :: :: Muški kutak
Stranica 1 / 1.
Speed
ima ludjaka na cesti,pa...ja volim brzu voznju,ali ima i onih koji nevole,nesmatram sebe ludjakom jer neke gluposti neradim jer dosta pazim,nevolim velik rizik koji prelazi granicu moje "sigurnosti"(mislim da znam sta da radim)i tudje,nevozim brzo kad je netko samnom,vec kad sam sam,i neradim to ovako po danu ili navecer,jedino u gluha doba noci kad je prazna cesta,bar se trudim,pogotovo nepijem kad vozim,volim jednostavno ADRENALIN...
ferrari- Amazing
- Broj postova : 609
Registration date : 21.09.2007
Re: Speed
adrenalin je moćna stvar, kad proteče venama...a uhh
ali opet, ne volim prebrzo ići, ipak zdrav razum nadvlada sirovi nagon
znam popiti kad vozim, ali tad još normalnije vozim, a i ne popijem puno
ali opet, ne volim prebrzo ići, ipak zdrav razum nadvlada sirovi nagon
znam popiti kad vozim, ali tad još normalnije vozim, a i ne popijem puno
Uglavnom , još se ne vozikam po cesti , jedino gore prema Britvici i Izbičnu xDDD
Nevozim brzo , jer još nisam položio .. iako volim brzinu xD
Nevozim brzo , jer još nisam položio .. iako volim brzinu xD
Kekekek- Amazing
- Broj postova : 666
Registration date : 25.08.2007
ferrari je napisao/la:ima ludjaka na cesti,pa...ja volim brzu voznju,ali ima i onih koji nevole,nesmatram sebe ludjakom jer neke gluposti neradim jer dosta pazim,nevolim velik rizik koji prelazi granicu moje "sigurnosti"(mislim da znam sta da radim)i tudje,nevozim brzo kad je netko samnom,vec kad sam sam,i neradim to ovako po danu ili navecer,jedino u gluha doba noci kad je prazna cesta,bar se trudim,pogotovo nepijem kad vozim,volim jednostavno ADRENALIN...
podapis
ja sam bivsi ludak , osvijestilo me par nezgoda s motorom. od sad uzivam u voznji
Ukupno postova: 10000 jubilarni 10 000 post na forumu od mene hahhaa
fred- Sweet
- Broj postova : 119
Ajoj...ja ga kontao napisat!fred je napisao/la:ja sam bivsi ludak , osvijestilo me par nezgoda s motorom. od sad uzivam u voznji
Jednodžeki Ok je napisao/la:Ajoj...ja ga kontao napisat!fred je napisao/la:ja sam bivsi ludak , osvijestilo me par nezgoda s motorom. od sad uzivam u voznji
aaa jesam te heheh
fred- Sweet
- Broj postova : 119
h bote price
za razliku od drugih ja sam polozio and i love speed al samo kada ja vozim drugim nevjerujem...pogotovo kada moja stara uz zaobilaznicu ide 160 KM/h... poveca ti se adrenalin i jos stosta
Gost- Gost
hahahaha.....ipLOVE je napisao/la:za razliku od drugih ja sam polozio and i love speed al samo kada ja vozim drugim nevjerujem...pogotovo kada moja stara uz zaobilaznicu ide 160 KM/h... poveca ti se adrenalin i jos stosta
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
Široki Brijeg :: :: Muški kutak
Stranica 1 / 1.