30% muskaraca pere ruke nakon nuzde!!
+9
toomuch
Milena Fyodorova
spyder_pig
Kika_sb
missy
Jednodžeki Ok
Zmaj_I_Pol
wishmaister_03
_nina
13 posters
Široki Brijeg :: :: Muški kutak
Stranica 1 / 1.
30% muskaraca pere ruke nakon nuzde!!
...kazu najnovija istrazivanja....
_nina- Amazing
- Broj postova : 509
Registration date : 04.10.2007
Re: 30% muskaraca pere ruke nakon nuzde!!
Nikad u zivotu nisam izisao iz WC-a poslije nuzde,a da nisam ruke oprao...neznam za ostale...
Zmaj_I_Pol je napisao/la:sve je to koža
ma daaaj... bljak!
missy- Sweet
- Broj postova : 90
Registration date : 02.11.2007
missy je napisao/la:Zmaj_I_Pol je napisao/la:sve je to koža
ma daaaj... bljak!
ajde, malo šale nikad dosta.
sad ozbiljno, to jest problrem ako je toliki postotak, mada mislim da je veći. to nikad ne činim.
Zmaj_I_Pol je napisao/la:missy je napisao/la:Zmaj_I_Pol je napisao/la:sve je to koža
ma daaaj... bljak!
sad ozbiljno, to jest problrem ako je toliki postotak, mada mislim da je veći. to nikad ne činim.
ljudi ne rukujte se s zmajom
missy- Sweet
missy je napisao/la:Zmaj_I_Pol je napisao/la:missy je napisao/la:Zmaj_I_Pol je napisao/la:sve je to koža
ma daaaj... bljak!
prije nego što me se čljudi počnu plsšit, mislio sam nikad ne izlazim iz veselog centra a da nisam ruke oprao
Ako je ovo računica na globalnom razmjeru, onda se isto može reći da 50% ljudi na svijetu nikad nije obavilo telefonski poziv...
Isto tako u nekim dijelovima svijeta ljudi nemaju WC ni umivaonik pa je ovaj postotak razumljiv.
A ako se odnosi na našu sredinu onda je zabrinjavajuće, samo zamislite ove što rade u grillovima, pekarama i pizzeriama bez higijene...
I da nebi bilo nesporazuma ja isto uvijek operem!
Isto tako u nekim dijelovima svijeta ljudi nemaju WC ni umivaonik pa je ovaj postotak razumljiv.
A ako se odnosi na našu sredinu onda je zabrinjavajuće, samo zamislite ove što rade u grillovima, pekarama i pizzeriama bez higijene...
I da nebi bilo nesporazuma ja isto uvijek operem!
spyder_pig je napisao/la:
A, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj..........
Zmaj_I_Pol je napisao/la:missy je napisao/la:Zmaj_I_Pol je napisao/la:missy je napisao/la:Zmaj_I_Pol je napisao/la:sve je to koža
ma daaaj... bljak!
prije nego što me se čljudi počnu plsšit, mislio sam nikad ne izlazim iz veselog centra a da nisam ruke oprao
uuups, pogresno shvatila, mogu li se ja ispricat?
missy- Sweet
ispričaj se, ja ću razmotrit oću li prihvatit ispriku...ili te jednostavno banirati pa da pravda bude zadovoljena
...jer osvetnik sa lol-znakicem je ponovno tu!Zmaj_I_Pol je napisao/la:ispričaj se, ja ću razmotrit oću li prihvatit ispriku...ili te jednostavno banirati pa da pravda bude zadovoljena
Ljudi samo perite ruke i gotova stvar,mislim je vam to problem
toomuch- Amazing
- Broj postova : 427
Registration date : 05.10.2007
da, zaista, pa to je osobna higijena,...mislim stvarno ne oprati ruke,fuuuuuuuj......toomuch je napisao/la:Ljudi samo perite ruke i gotova stvar,mislim je vam to problem
johnny_be_good- Amazing
- Broj postova : 335
Registration date : 05.10.2007
uvijek se cudim ljudima kad iz muskog wc-a izadju ne opravsi ruke, ne mogu vjerovat, pa oprat cu ih makar ne bilo papira!
decko- Sweet
- Broj postova : 4
Registration date : 19.11.2007
Zmaj_I_Pol je napisao/la:ispričaj se, ja ću razmotrit oću li prihvatit ispriku...ili te jednostavno banirati pa da pravda bude zadovoljena
bola bola Zmaju, nemoj mi rodicu zezati
Kika_sb je napisao/la:Zmaj_I_Pol je napisao/la:ispričaj se, ja ću razmotrit oću li prihvatit ispriku...ili te jednostavno banirati pa da pravda bude zadovoljena
e kad je tvoja, morat ću oprostit, ne bi ja ban s onog portala
Zmaj_I_Pol je napisao/la:ispričaj se, ja ću razmotrit oću li prihvatit ispriku...ili te jednostavno banirati pa da pravda bude zadovoljena
hehe, ispricavam se!!!
missy- Sweet
Zmaj_I_Pol je napisao/la:Kika_sb je napisao/la:Zmaj_I_Pol je napisao/la:ispričaj se, ja ću razmotrit oću li prihvatit ispriku...ili te jednostavno banirati pa da pravda bude zadovoljena
e kad je tvoja, morat ću oprostit, ne bi ja ban s onog portala
di cu tebe banati, pa da nemam koga pobjediti u sahu
Zmaj_I_Pol je napisao/la:odigrašmo remi maloprije...
glavno da ja ne gubim
Kika_sb je napisao/la:Zmaj_I_Pol je napisao/la:ispričaj se, ja ću razmotrit oću li prihvatit ispriku...ili te jednostavno banirati pa da pravda bude zadovoljena
too, rodice... ne daj me!
missy- Sweet
A sto je zastrasujuce ( osnivatelj teme: nina) tek nesto malo manje zene.
To je sve stvar covjeka i njegove higijene, meni je noramalno oprati ruke. Nakon bilo cega slicnog tome.
To je sve stvar covjeka i njegove higijene, meni je noramalno oprati ruke. Nakon bilo cega slicnog tome.
Mndrax- Sweet
- Broj postova : 17
Registration date : 07.02.2008
samo 30%??? zaboga!!
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
Široki Brijeg :: :: Muški kutak
Stranica 1 / 1.