SHOWTIME
+2
Jednodžeki Ok
Milena Fyodorova
6 posters
Široki Brijeg :: :: Arhiva
Stranica 1 / 1.
SHOWTIME
Evo šta mislite o Showtime-u??
Pratite li ga, je li vam zanimljiv, ima li nešto što vam se ne sviđa u svemu tome??
Šta mislite o našem Hercegovcu Miri koji nastupa, može li daleko dogurati??
Bi li bilo bolje kada bi žiri odlučivao o tome tko će ispadati ili je u redu to što publika glasa...?
Pratite li ga, je li vam zanimljiv, ima li nešto što vam se ne sviđa u svemu tome??
Šta mislite o našem Hercegovcu Miri koji nastupa, može li daleko dogurati??
Bi li bilo bolje kada bi žiri odlučivao o tome tko će ispadati ili je u redu to što publika glasa...?
Re: SHOWTIME
Pogledao sam par puta..nije lose. Miro ce daleko dogurati,dobar je...BTW.fashion-guru RTRD!
Jednodžeki Ok je napisao/la:Pogledao sam par puta..nije lose. Miro ce daleko dogurati,dobar je...BTW.fashion-guru RTRD!
Slažem se za fashion-guru-a... Tip je totalna pederčinaaaaaaaa
Milena Fyodorova je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:Pogledao sam par puta..nije lose. Miro ce daleko dogurati,dobar je...BTW.fashion-guru RTRD!
Slažem se za fashion-guru-a... Tip je totalna pederčinaaaaaaaa
jest,ali ima stav,jbg sta hoces....a onako nije to lose samo bas ne gledam jer nisam fan tih stvari
toomuch- Amazing
- Broj postova : 427
Registration date : 05.10.2007
Uhhh, onaj fashion guru je bleeeee....(niđe beze), a ona Ivana Husar, koliko sam ja uspjela primjetit dok sam gledala nekoliko puta, skoro da nema svog osobnog mišljenja o izvođaču, nego samo "uljepšava i proširuje" Jacques-ove primjedbe o pjevanju....
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
Široki Brijeg :: :: Arhiva
Stranica 1 / 1.