_po čemu ćete pamtiti 2007?!
+5
legenda
Kika_sb
fred
missy
_nina
9 posters
Široki Brijeg :: :: Arhiva
Stranica 1 / 1.
Re: _po čemu ćete pamtiti 2007?!
u ovoj god. sam upoznala puno ljudi, i neki su mi postali super prijatelji... ali pamtit cu je po necem jako vaznom: ove sam godine uzivo vidila IVANA BALICAAAAAAAAA!!!!!
pa bila mi je uglavnom ok, nista extra ali ok
pa bila mi je uglavnom ok, nista extra ali ok
missy- Sweet
- Broj postova : 90
Registration date : 02.11.2007
ima toga, po meni jedna vrlo dobra godina... pamtim je samo po dobrim stvarima hehehe
...uglavnom upoznao ženu svog života
...uglavnom upoznao ženu svog života
fred- Sweet
- Broj postova : 119
Registration date : 25.08.2007
a po mnogo cemu: ludim provodima(dosad najbolje ljeto), novim poznanstvima i prijateljstvima, pogotovo sto sam upoznala jedno jako mi dragu osobu al i po onome tuznome: smrti Tose i jos mnoge tuzne stvari koje ne bih zeljela pisati...
Maturi, završetku škole, poslu, penziji Dobre izlaske i provode. Upoznavanje mnogo ljudi najnjanjanja i u ovoj god. sam dobila brata, sekinoj udaji, frizuri i mnogo drugih stvari al još će mi bi draže kad ispratim ovu 2007 i dođe nova godina nove pobjede hehehehe
legenda- Moderator
- Broj postova : 591
Registration date : 22.08.2007
he novoj frizuri
ja je cesto mjenjam, kako je tek meni , nemogu se na nijednu nikako priviknit hehe
ja je cesto mjenjam, kako je tek meni , nemogu se na nijednu nikako priviknit hehe
fred- Sweet
- Broj postova : 119
Registration date : 25.08.2007
pamtit cu je po novim poznanstvima i drasticnim promjenama u mom zivotu,.,.
marina_kiss- Sweet
- Broj postova : 26
Registration date : 28.12.2007
...joj po svemu, po odlicnom uspjehu, stvarno mi je bila dobra, po novim prijateljima, poznanstvima, novom životu... novoj "ja"...
Nek 2008. bude upola ovakva, ja ću biti prezadovoljna....
Nek 2008. bude upola ovakva, ja ću biti prezadovoljna....
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
Ovako nekako je i u menemarina_kiss je napisao/la:pamtit cu je po novim poznanstvima i drasticnim promjenama u mom zivotu,.,.
Hmmm... Pa, bilo je svačega...
Upis, u gimnaziju, luuudooo ljeto, bakina smrt , sestrin odlazak u metropolu, upoznala sam puuunooo novih ljudi i stekla nove prijatelje, pred sam kraj godine mi je brutalno ubijen susjed u vlastitoj kuci(sto mi je unijelo strah u kosti)... I, tako, bilo je lijepih i manje lijepih stvari... Kao i uvijek u životu... Moglo je bit i bolje, ali isto tako i gore..
Upis, u gimnaziju, luuudooo ljeto, bakina smrt , sestrin odlazak u metropolu, upoznala sam puuunooo novih ljudi i stekla nove prijatelje, pred sam kraj godine mi je brutalno ubijen susjed u vlastitoj kuci(sto mi je unijelo strah u kosti)... I, tako, bilo je lijepih i manje lijepih stvari... Kao i uvijek u životu... Moglo je bit i bolje, ali isto tako i gore..
Široki Brijeg :: :: Arhiva
Stranica 1 / 1.