Filmovi & Filmske Legende
+12
gwrg
Kekekek
Fonjo
deni
blek
Jonathan
mala purgerica
Caveman
unleash
spyder_pig
Zmaj_I_Pol
Jednodžeki Ok
16 posters
Široki Brijeg :: :: Film
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Filmovi & Filmske Legende
Koji su vam najdraži filmovi,koji žanrovi,glumci,režiseri.......
Meni osobno je sinoć bio jedan od najboljih filmova "Banditi" s Thorntonom i Willisom(mogu ga uvijek gledati),dobar mi je i "Uhvati me ako možeš" s DiCapriom,a definitivno najlegendarniji mi je "Teksaški masakr motornom pilom".
Pišite!
Meni osobno je sinoć bio jedan od najboljih filmova "Banditi" s Thorntonom i Willisom(mogu ga uvijek gledati),dobar mi je i "Uhvati me ako možeš" s DiCapriom,a definitivno najlegendarniji mi je "Teksaški masakr motornom pilom".
Pišite!
Re: Filmovi & Filmske Legende
najbolji filmovi su u playboy nocima na rtl-u s poznatim glumicama
unleash- Super
- Broj postova : 236
Registration date : 23.08.2007
Brave Hearth... s Mel gibsonom
Caveman- Sweet
- Broj postova : 83
jedan od boljih filmova mi je wicker park.....predivan film....
mala purgerica- Sweet
- Broj postova : 116
Registration date : 24.08.2007
seven, gospodar rata,
Jonathan- Sweet
- Broj postova : 37
meni su prosjaci i sinovi zakon!
blek- Sweet
- Broj postova : 63
-drame-jesen u new yorku,poruka u boci-
-akcioni--ma sve o predatoru- -
-akcioni--ma sve o predatoru- -
deni- Sweet
- Broj postova : 32
Jel to ono kad mu se ponavlja isti dan:?:BadBoyRnR je napisao/la:Groundhog day
Cijela LotR serija , Texaški masakr ... isto cijeli serijal od Freedy-a i Jasona , Saw , Exorcism of E.R ...
Kekekek- Amazing
- Broj postova : 666
Registration date : 25.08.2007
Kao da smo skupa sjedili u školi.....Kekekek je napisao/la:Cijela LotR serija , Texaški masakr ... isto cijeli serijal od Freedy-a i Jasona , Saw , Exorcism of E.R ...
Moguće moguće ..
Kekekek- Amazing
- Broj postova : 666
Registration date : 25.08.2007
DaJednodžeki Ok je napisao/la:Jel to ono kad mu se ponavlja isti dan:?:BadBoyRnR je napisao/la:Groundhog day
To je jako dobar film.....i ona pjesma kad se budi.....BadBoyRnR je napisao/la:DaJednodžeki Ok je napisao/la:Jel to ono kad mu se ponavlja isti dan:?:BadBoyRnR je napisao/la:Groundhog day
ne znam odakle da pocnem
gwrg- Sweet
- Broj postova : 7
onda dobro, nestali u 60 sekundi, extra film, zatim kum....jos?
gwrg- Sweet
sorry, nikad cuo ove, puno sam ja filmova odgledao ali ovaj nisam
gwrg- Sweet
Za filmoljupce ti je to slatkis!gwrg je napisao/la:sorry, nikad cuo ove, puno sam ja filmova odgledao ali ovaj nisam
jedan prijedlog ako netko ima mogucnost neka napravi ftp server i da da mogucnost registriranima na forumu da mogu razmjenjivati sadrzaje sa njega. ja vam mogu nabaviti sve nove filmove , a i stare. Imamo na poslu jedan ftp od t-com ima preko 700 filmova. ali mozemo samo unutar firme pristupati tako da mogu od tamo skidati filmove i davati vama ako zelite
kiki_sb- Sweet
- Broj postova : 79
Registration date : 19.10.2007
kiki_sb je napisao/la:jedan prijedlog ako netko ima mogucnost neka napravi ftp server i da da mogucnost registriranima na forumu da mogu razmjenjivati sadrzaje sa njega. ja vam mogu nabaviti sve nove filmove , a i stare. Imamo na poslu jedan ftp od t-com ima preko 700 filmova. ali mozemo samo unutar firme pristupati tako da mogu od tamo skidati filmove i davati vama ako zelite
To bi bilo odlično, ali pošto nitko nema FLAT internet, nema smisla, lakše je nabavit u Rogija
Rogi rulz! Sve po 3 marke!spyder_pig je napisao/la:kiki_sb je napisao/la:jedan prijedlog ako netko ima mogucnost neka napravi ftp server i da da mogucnost registriranima na forumu da mogu razmjenjivati sadrzaje sa njega. ja vam mogu nabaviti sve nove filmove , a i stare. Imamo na poslu jedan ftp od t-com ima preko 700 filmova. ali mozemo samo unutar firme pristupati tako da mogu od tamo skidati filmove i davati vama ako zelite
To bi bilo odlično, ali pošto nitko nema FLAT internet, nema smisla, lakše je nabavit u Rogija
hehehehe...
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
Evo jos neki legendarni:
*21 gram
*Exorcist 2
*Pakleni Šund
*Heavy metal jacket
*psiho
*21 gram
*Exorcist 2
*Pakleni Šund
*Heavy metal jacket
*psiho
Kika_sb je napisao/la:Ace Ventura uvijek mu se nasmijem
Ma, ko mu se ne bi nasmijao??
Dovoljno je da mu vidim facu i ja sam gotova...
Legendaaaa....rockerica je napisao/la:Kika_sb je napisao/la:Ace Ventura uvijek mu se nasmijem
Ma, ko mu se ne bi nasmijao??
Dovoljno je da mu vidim facu i ja sam gotova...
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
Jednodžeki Ok je napisao/la:Evo jos neki legendarni:
*21 gram
*Exorcist 2
*Pakleni Šund
*Heavy metal jacket
*psiho
A zašto baš Exorcist 2 kad je prvi neusporedivo bolji?
Meni ne...dobar je 1.,al u drugom ona psihodelija,ona luda baba,a tek ona legendarna scena s bolnicarkom!spyder_pig je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:Evo jos neki legendarni:
*21 gram
*Exorcist 2
*Pakleni Šund
*Heavy metal jacket
*psiho
A zašto baš Exorcist 2 kad je prvi neusporedivo bolji?
pogledao sam sve dijelove (više puta) 1. je plafon, poslije njega jedino može stajati 3.
U prvom je kad ona djevojcica levitira u zraku,jel'?spyder_pig je napisao/la:pogledao sam sve dijelove (više puta) 1. je plafon, poslije njega jedino može stajati 3.
u prvom je Reagan opsjednuta, i tijekom exorcizma biva svezana za krevet(scene riganja, masturbacija sa križem), a jedna od upečatljivijih scena je spider-walk niz stepenice-tog se moraš sjećat
Znam,znam....prestravljen sam bio...sama pomisao da se to moze desiti djevojci!spyder_pig je napisao/la:u prvom je Reagan opsjednuta, i tijekom exorcizma biva svezana za krevet(scene riganja, masturbacija sa križem), a jedna od upečatljivijih scena je spider-walk niz stepenice-tog se moraš sjećat
BTW, snima se i remake Hitchcockovih 'Ptica', samo da ga ne useru kao što su 'Psiho'...
Znam da se snima..cuo sam,jedva cekam...remake psiho-a je americki psiho?spyder_pig je napisao/la:BTW, snima se i remake Hitchcockovih 'Ptica', samo da ga ne useru kao što su 'Psiho'...
Ne, to je drugi film s drukčijom pričom i glumcima iz 2000.,a remake je iz 1998. Režirao ga Gus Van Sant, glume Vince Vaughn (Norman Bates) i Anne Heche (plavuša pod tušem), i film je monoton, glup i nema napetu atmosferu ni blizu kao original.
Gledao sam original i americki psiho,al nisam remake....spyder_pig je napisao/la:Ne, to je drugi film s drukčijom pričom i glumcima iz 2000.,a remake je iz 1998. Režirao ga Gus Van Sant, glume Vince Vaughn (Norman Bates) i Anne Heche (plavuša pod tušem), i film je monoton, glup i nema napetu atmosferu ni blizu kao original.
BTW.sad ima njegova kolekcija na kioscima...sve!
Vecernji....49 kn je,mislim DVD.spyder_pig je napisao/la:Remake slobodno propusti, a jel kolekcija uz neke novine izlazi?
Jednodžeki Ok je napisao/la:Vecernji....49 kn je,mislim DVD.spyder_pig je napisao/la:Remake slobodno propusti, a jel kolekcija uz neke novine izlazi?
Hmm, baš me zanima hoće li Rogy to nabavit
Nece....ovo ti je bas ono pravo...odlican oklop,sve najbolje----ZA KOLEKCIJU!spyder_pig je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:Vecernji....49 kn je,mislim DVD.spyder_pig je napisao/la:Remake slobodno propusti, a jel kolekcija uz neke novine izlazi?
Hmm, baš me zanima hoće li Rogy to nabavit
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Široki Brijeg :: :: Film
Stranica 1 / 2.