Big Bradr?!?!
+11
wishmaister_03
-TsT-
blek
Lepa protina kci
mala purgerica
deni
Fonjo
legenda
Zmaj_I_Pol
Kekekek
Jednodžeki Ok
15 posters
Široki Brijeg :: :: Arhiva
Stranica 1 / 1.
Big Bradr?!?!
Ima li istomišljenika sa mnom koji večeras neće gledati ono sranje od šoua??? Mislim stavio sam pod razno ali da imaju teme Granica ljudske gluposti ili bullshit stavio bih tu!
Re: Big Bradr?!?!
Ja odo' u kino večeras .. BB SUX!!!
Kekekek- Amazing
- Broj postova : 666
Registration date : 25.08.2007
bjež' sotono od kršćene duše!!
prva je bila dobra, dalje ......... neobjašnjivo.
i kad kažem ljudima da me ne zanima 10-15 budala u jednoj kući, gledaju me ka da san s marsa pa jebate
prva je bila dobra, dalje ......... neobjašnjivo.
i kad kažem ljudima da me ne zanima 10-15 budala u jednoj kući, gledaju me ka da san s marsa pa jebate
Jednodžeki Ok je napisao/la:Ima li istomišljenika sa mnom koji večeras neće gledati ono sranje od šoua??? Mislim stavio sam pod razno ali da imaju teme Granica ljudske gluposti ili bullshit stavio bih tu!
koliko je ne voliš pokazuje činjenica da nisi ni napisao ispravno naziv
Ma ono je glupost, da stave neki dobar film ili nešto ok... ali ono???? Ne može čovjek ni gledati tv... Al opet tko voli nek izvoli....
legenda- Moderator
- Broj postova : 591
Registration date : 22.08.2007
Recimo da je većini ljudi zanimljivije gledati tuđi život nego neki dobar sadržaj. Ostalo je jednostavno. Televizija prikazuje ono što publika najviše gleda. Žalosno.
-gledam ih pred kraj,kad otkriju svoje pravo JA,kad ih napuste živci i glumatanje uglađenosti-
deni- Sweet
- Broj postova : 32
Registration date : 23.08.2007
jebote očajnoo....navečer kad mi dođe da pogledam neki dobar film ili seriju stave mi njih kako leže u krevetima ili se guze prema kameri...očajjjjj...
mala purgerica- Sweet
- Broj postova : 116
Registration date : 24.08.2007
Vidi vidi nisam ni primjetio!!Zmaj_I_Pol je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:Ima li istomišljenika sa mnom koji večeras neće gledati ono sranje od šoua??? Mislim stavio sam pod razno ali da imaju teme Granica ljudske gluposti ili bullshit stavio bih tu!
koliko je ne voliš pokazuje činjenica da nisi ni napisao ispravno naziv
Kad smo vec kod serija i filmova(!) jesi ti ovo na slici???mala purgerica je napisao/la:jebote očajnoo....navečer kad mi dođe da pogledam neki dobar film ili seriju stave mi njih kako leže u krevetima ili se guze prema kameri...očajjjjj...
jao onog pedera jbt, bas sam se nasmijala sinoc, hehehe
Lepa protina kci- Sweet
- Broj postova : 69
pusti pedera, nek zivi momak!
blek- Sweet
- Broj postova : 63
A mozda bi i ......Zmaj_I_Pol je napisao/la:trebali su stavit dva, možda bi gledanost bila veća!
bas sto je bedbojroknrol rekao.. gledanost shita je velika jer ljudi vole gledat tudi zivot i ismijavat drugoga a ne sebe..
a pogledala sam sinoc jer vamo se kolju za daljinski pa se nisam htjela uplitat..
curu s 18god stavili.. senka.. hihi i da se pohvalim ja ju znam iz videnja...
po meni je bzvzarija.. zaraduju pare na tome... sto rec nego veoma dobar ekonomski potez za rtl..
a pogledala sam sinoc jer vamo se kolju za daljinski pa se nisam htjela uplitat..
po meni je bzvzarija.. zaraduju pare na tome... sto rec nego veoma dobar ekonomski potez za rtl..
samo da kazem-njega zovemo BBR,a odsad mene zovite JOk!-TsT- je napisao/la:bas sto je bedbojroknrol rekao.. gledanost shita je velika jer ljudi vole gledat tudi zivot i ismijavat drugoga a ne sebe..
bas me zanima oce li iko nalomiti onog pedera u kuci
unleash- Super
- Broj postova : 236
Oce skinheadsi kad iziđe!unleash je napisao/la:bas me zanima oce li iko nalomiti onog pedera u kuci
Jedino je Stipe ondje ljudina, oni ostali svi glume nesto!
blek- Sweet
Ko ce se kladit da ce Stipe povalit onu maju paolu!??? Iako ona glumi neku sveticu ko i svaka, hehe!
blek- Sweet
bash ne glumi.. nisam gledala al sam citala u novinama.. izravno se baca na njega iako joj je on rekao da se jezi od toga..
al ako se budu..., onda je on pravi seljo beljo, ako se jos za njega misli da je ljudina ovono..
al ako se budu..., onda je on pravi seljo beljo, ako se jos za njega misli da je ljudina ovono..
emisija je bas bzv prvu sezonu sam gledo,drugu malo,3nikako jedino kada budu malo bolje scene hehe
uglavnom sranje je,gubljenje vremena
uglavnom sranje je,gubljenje vremena
unleash- Super
- Broj postova : 236
Ono je prava glupost, shit... Toliko od mene
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
Ja mislim da su svi oni tamo u BB-u najobičnije budaletine željne para i pameti... I, kad bi mi bilo najdosadnije, ne bi ono gledala... Ljudi se samo zatupljuju gledajući ono sranje.. Pih...!
Prvi je bio najbolji BB, a ovo ostalo bezze, pogledam nekad kad nemam sta gledati i smijem se pojedincima koji se vrhunski prosipaju
Ma dosadan je BB ove godine, mislim svake je godine dosadan, al ove pogotovo, koji glupi likovi
Lepa protina kci- Sweet
- Broj postova : 69
Široki Brijeg :: :: Arhiva
Stranica 1 / 1.