Hip-hop & Rap kultura!
+2
Zmaj_I_Pol
Jednodžeki Ok
6 posters
Široki Brijeg :: :: Glazba
Stranica 1 / 1.
Hip-hop & Rap kultura!
Kakvo mišljnje imate? Ja osobno ne volim,ali nemam ništa protiv tog stila i glazbe! Jedino mi se Breakdance sviđa!!!
Re: Hip-hop & Rap kultura!
Mocan si, otvorio si topic o kulturi koju ne volis:lol!:Jednodžeki Ok je napisao/la:Kakvo mišljnje imate? Ja osobno ne volim,ali nemam ništa protiv tog stila i glazbe! Jedino mi se Breakdance sviđa!!!
Po meni je to najjaca kultura, jer u nju spadaju beatboxing, skateboarding, crtanja grafitta, repanje, breakdanceing...
osobno sam se bavio brejkanjem, crtanjem grafita, repanjem (vise-manje uspjesno,hehe...), sad vi...
alvarez- Sweet
- Broj postova : 8
Registration date : 26.09.2007
Sta je to beatboxing i kad ces me nauciti brejkati?alvarez je napisao/la:Mocan si, otvorio si topic o kulturi koju ne volis:lol!:Jednodžeki Ok je napisao/la:Kakvo mišljnje imate? Ja osobno ne volim,ali nemam ništa protiv tog stila i glazbe! Jedino mi se Breakdance sviđa!!!
Po meni je to najjaca kultura, jer u nju spadaju beatboxing, skateboarding, crtanja grafitta, repanje, breakdanceing...
osobno sam se bavio brejkanjem, crtanjem grafita, repanjem (vise-manje uspjesno,hehe...), sad vi...
rap (američki) je zakon,al kad vidim neke naše kad se počmu furat.......i kad samo nabrajaju gotovo bez ikakve glazbene podloge dođe normalnom čovjeku zlo!!!
west coast- Sweet
- Broj postova : 60
Registration date : 06.09.2007
muahaha de nemoj visealvarez je napisao/la:
...osobno sam se bavio crtanjem grafita,...
fred- Sweet
- Broj postova : 119
Registration date : 25.08.2007
evo ti laički.......beatboxing-koristiš svoje govorne organe da napraviš beat......nemaš matricu nego svoj grkljan i na to ti netko repa......kužiš sadJednodžeki Ok je napisao/la:Sta je to beatboxing i kad ces me nauciti brejkati?alvarez je napisao/la:Mocan si, otvorio si topic o kulturi koju ne volis:lol!:Jednodžeki Ok je napisao/la:Kakvo mišljnje imate? Ja osobno ne volim,ali nemam ništa protiv tog stila i glazbe! Jedino mi se Breakdance sviđa!!!
amaruu- Sweet
- Broj postova : 9
Registration date : 06.09.2007
Vec sam to saznao ima 2 stoljeca,lol....amaruu je napisao/la:evo ti laički.......beatboxing-koristiš svoje govorne organe da napraviš beat......nemaš matricu nego svoj grkljan i na to ti netko repa......kužiš sadJednodžeki Ok je napisao/la:Sta je to beatboxing i kad ces me nauciti brejkati?alvarez je napisao/la:Mocan si, otvorio si topic o kulturi koju ne volis:lol!:Jednodžeki Ok je napisao/la:Kakvo mišljnje imate? Ja osobno ne volim,ali nemam ništa protiv tog stila i glazbe! Jedino mi se Breakdance sviđa!!!
Široki Brijeg :: :: Glazba
Stranica 1 / 1.