Pitanjca....
+2
unleash
Jednodžeki Ok
6 posters
Široki Brijeg :: :: Ostalo
Stranica 1 / 1.
Pitanjca....
U ovu temu pisite pitanja iz svijeta informatike,tehnologije i interneta
.Ovo sam prvenstveno otvorio da bih saznao odgovor na jedno pitanje koje glasi: Kako mogu znati da li ja imam onu klasicnu e-mail adresu za Outlook Express.I ako saznam imam li je kako mogu znati kako ona glasi?
I ako to nemogne,moze li se ikako preko neta napraviti(ali da nije yahoo,msn,gmail....i ostale),vec ona klasicna!
plz odgovorite ,treba mi!
.Ovo sam prvenstveno otvorio da bih saznao odgovor na jedno pitanje koje glasi: Kako mogu znati da li ja imam onu klasicnu e-mail adresu za Outlook Express.I ako saznam imam li je kako mogu znati kako ona glasi?
I ako to nemogne,moze li se ikako preko neta napraviti(ali da nije yahoo,msn,gmail....i ostale),vec ona klasicna!
plz odgovorite ,treba mi!
Re: Pitanjca....
Evo ova je tema beskorisna bila,nasao sam sto treba......
ali eto pisite i ostala pitanja ako vas zanimaju...tu je nas "comp-master" kekekek!
ali eto pisite i ostala pitanja ako vas zanimaju...tu je nas "comp-master" kekekek!
Jednodžeki Ok je napisao/la:"comp-master" kekekek!
hmm da, boli li te?
neRRd- Sweet
- Broj postova : 27
Registration date : 18.09.2007
Primjecujes li smile poslije moje izjeve???neRRd je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:"comp-master" kekekek!
hmm da, boli li te?
Ma neRRd je malo ljut pa et' ...
Kekekek- Amazing
- Broj postova : 666
Registration date : 25.08.2007
Ja mislim da moze sa imge mixerom,a za gornje neznam....Zmaj_I_Pol je napisao/la:i znate li program kojim mogu rezati dijelove dvd-a?
Zmaj_I_Pol je napisao/la:kako se radi screenshot u xp-u?
Jesi probao sa tipkom Print Screen (tipka do F12) pa otvoriš neki preglednik za slike i u njem opciju Paste...
A za rezanje sam koristio Total Video Converter, u njem upišeš vrijeme ili frameove od scene i convert ...
spyder_pig je napisao/la:Zmaj_I_Pol je napisao/la:kako se radi screenshot u xp-u?
...
A za rezanje sam koristio Total Video Converter, u njem upišeš vrijeme ili frameove od scene i convert ...
možeš mi poslat setup mailom? skinuo sam taj program ali ga mogu koristiti samo 15 dana
Zmaj_I_Pol je napisao/la:spyder_pig je napisao/la:Zmaj_I_Pol je napisao/la:kako se radi screenshot u xp-u?
...
možeš mi poslat setup mailom? skinuo sam taj program ali ga mogu koristiti samo 15 dana
poslano
Pa spakiro ti covik...lipo umotao....Zmaj_I_Pol je napisao/la:moj šefe, zašto u .rar? otvorilo mi neke simbole u notepadu
Nemas winrar??!!
Ako ti se da izdvojit manje od 2mb,onda nema problema....Zmaj_I_Pol je napisao/la:winrar ne, winzip da
Zmaj_I_Pol je napisao/la:moj šefe, zašto u .rar? otvorilo mi neke simbole u notepadu
Nekako mi rar prešao u naviku, kad skidam s rapidshare-a uvijek u raru budu fileovi
evo ti link za winrar-težak 1 mb
http://www.vicman.net/lib/rar/freedownload
Sad ga skidaj ponovno...Zmaj_I_Pol je napisao/la:evo isteklo mi onih vražjih 15 dana. jel se u tebe to dogodilo?
Jednodžeki Ok je napisao/la:Sad ga skidaj ponovno...Zmaj_I_Pol je napisao/la:evo isteklo mi onih vražjih 15 dana. jel se u tebe to dogodilo?
ne pomaže, prvo ga deinstalirao, pa ga ponovo skinuo...NIŠTA
Zmaj_I_Pol je napisao/la:evo isteklo mi onih vražjih 15 dana. jel se u tebe to dogodilo?
Ako govoriš o TVC-u, kod mene je pri prvom pokretanju program zatražio serial i ja samo 'zalijepio' onaj serial što sam poslao uz program, koristim ga već godinicu bez ikakvih problema...
Široki Brijeg :: :: Ostalo
Stranica 1 / 1.