Z4g0N3tK3!
+7
Caveman
maryssa
wishmaister_03
Fonjo
spyder_pig
Kika_sb
Jednodžeki Ok
11 posters
Široki Brijeg :: :: Igrice
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Z4g0N3tK3!
Zagonetke...meni je zanjimljivo nadam se i vama...
evo jedna zagonetka pa vi rjesavajte....'ko rijesi postavlja neku...
Vozili se Gospodin Smith & njegov sin Arthur u autu i dozive nesrecu....otac pogine,a sin Arthur ostane u komi ranjen...
Kad su dosli u bolnicu,doktor kaze:"Ja ga ne mogu operirati,sin mi je!"
Molim objasnite...
evo jedna zagonetka pa vi rjesavajte....'ko rijesi postavlja neku...
Vozili se Gospodin Smith & njegov sin Arthur u autu i dozive nesrecu....otac pogine,a sin Arthur ostane u komi ranjen...
Kad su dosli u bolnicu,doktor kaze:"Ja ga ne mogu operirati,sin mi je!"
Molim objasnite...
Re: Z4g0N3tK3!
Nije bitno....on bi trebao biti sin od poginulog....Kika_sb je napisao/la:Pa zasto ga ne bi mogao operirati sve i da mu jest sin
Jednodžeki Ok je napisao/la:Nije bitno....on bi trebao biti sin od poginulog....Kika_sb je napisao/la:Pa zasto ga ne bi mogao operirati sve i da mu jest sin
zasto doktor ovo kaze?
mozda je saznao preko DNK pretrage da mu je sin
da se vratimo temi....Kika_sb je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:Nije bitno....on bi trebao biti sin od poginulog....Kika_sb je napisao/la:Pa zasto ga ne bi mogao operirati sve i da mu jest sin
zasto doktor ovo kaze?
Jednodžeki Ok je napisao/la:da se vratimo temi....Kika_sb je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:Nije bitno....on bi trebao biti sin od poginulog....Kika_sb je napisao/la:Pa zasto ga ne bi mogao operirati sve i da mu jest sin
zasto doktor ovo kaze?
hm... zanimljiva zagonetka, neka neka odgonetnut cu ja to kad tad
tocno...isto je btw. Doktor=doktorica!spyder_pig je napisao/la:njegova majka je DOKTOR-ica?
Ajd sad ti...
Puž se penje na stub visok 20 metara. Po danu se popne 3 metra, a po noći se spusti 2m zbog vlage. Koliko pužu treba dana da se popne na vrh stuba?
Sta je ovo sad?!BadBoyRn je napisao/la:The member spyder_pig has done the following action : Baciti kocke
3 times
Results :
okani se toga Moze sad zagonetka?spyder_pig je napisao/la:nemam pojma, kad sam pisao, sa strane mi bila opcija, i ja je iskoristio
EVO:
Vojnik se zeli uvuci u protivnicku tvrđavu....
I stane ispred ulaza u grm i ceka.Naiđe jedan vojnik i strazar mu kaze:"8!" Vojnik odvali:"4" i strazar ga pusti.
Naiđe drugi vojnik i strazar kaze:"10!",vojnik kaze 5 i pusti i njega.Sad ovaj neprijateljski vojnik misli da je skuzio i priđe strazaru.Kaze mu strazar:"12!",vojnik mu odgovori 6.Pusti ga strazar,ali ga doceka nekolicina vojnika koji su uperili puske u njega shvativsi da je uljez!
Sto je vojnik trebao reci?!
Vojnik se zeli uvuci u protivnicku tvrđavu....
I stane ispred ulaza u grm i ceka.Naiđe jedan vojnik i strazar mu kaze:"8!" Vojnik odvali:"4" i strazar ga pusti.
Naiđe drugi vojnik i strazar kaze:"10!",vojnik kaze 5 i pusti i njega.Sad ovaj neprijateljski vojnik misli da je skuzio i priđe strazaru.Kaze mu strazar:"12!",vojnik mu odgovori 6.Pusti ga strazar,ali ga doceka nekolicina vojnika koji su uperili puske u njega shvativsi da je uljez!
Sto je vojnik trebao reci?!
Jedan seik imao dva sina....ostario je,doslo mu vrijeme za smrt i kaze sinovima...moje nasljedstvo dobiva onaj cija deva dođe zadnja u utrci....i tako oni poceli,beskrajno tumarali sve dok nisu naisli do nekog mudraca...nesto im je rekao i oni su odmah pohitali devama na cilj....STO IM JE REKAO?!
ok...sad ti,al' bas nesto da valja...spyder_pig je napisao/la:zamjenite deve
prije sam čuo verziu s konjima
Evo jedna ozbiljna:
Postoji jedan most kojeg se može, uz najbrže trčanje, pretrčati za deset minuta. Ali prijelaz preko mosta ne dozvoljava stražar, čija se stražarnica nalazi točno na sredini mosta. Naš junak stoji na jednoj strani obale, i razmišlja kako bi se, onako bespomoćan, domogao druge strane obale. Dok je razmišljao što da radi, čovjek je zapazio kako stražar upućuje natrag svaku osobu koja bi nastojala prijeći most. Ljudi su mu se pokoravali, jer je stražar bio legalni predstavnik zakona - i to s napunjenim oružjem. Jednako tako naš je čovjek zapazio da stražar ima običaj odspavati pet do šest minuta u stražarnici, pa tek onda izaći van i provjeriti ima li koga na mostu. Mjesto na kojem bi se sakrio na mostu nije postojalo i činilo se da nema načina kako prijeći na drugu stranu. No, naš junak se nakon kratkog razmišljanja dosjetio rješenja i prešao most s lakoćom. Kako mu je to pošlo za rukom?
Postoji jedan most kojeg se može, uz najbrže trčanje, pretrčati za deset minuta. Ali prijelaz preko mosta ne dozvoljava stražar, čija se stražarnica nalazi točno na sredini mosta. Naš junak stoji na jednoj strani obale, i razmišlja kako bi se, onako bespomoćan, domogao druge strane obale. Dok je razmišljao što da radi, čovjek je zapazio kako stražar upućuje natrag svaku osobu koja bi nastojala prijeći most. Ljudi su mu se pokoravali, jer je stražar bio legalni predstavnik zakona - i to s napunjenim oružjem. Jednako tako naš je čovjek zapazio da stražar ima običaj odspavati pet do šest minuta u stražarnici, pa tek onda izaći van i provjeriti ima li koga na mostu. Mjesto na kojem bi se sakrio na mostu nije postojalo i činilo se da nema načina kako prijeći na drugu stranu. No, naš junak se nakon kratkog razmišljanja dosjetio rješenja i prešao most s lakoćom. Kako mu je to pošlo za rukom?
E to je zagonetka....sad cu razbijat glavu dok ovo ne skuzim! xDspyder_pig je napisao/la:Evo jedna ozbiljna:
Kad stražar zaspne tih 5-6 minuta, on dotrči do stažarnice, stane iza nje(ko kaže da se iza građevine čovik ne može sakriti), bude miran kad se stražar probudi, i nakon što stražar drugi put odrijema, za to vrijeme pretrči ostatak puta što mu je ostao, pola mosta, i stigne do druge strane obale...
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
znaci za pretrcat treba deset minuta, a strazar drijema 5-6,to znaci kad bi racunali do sredine mosta treba 5 min a reci mo da strazar drijema 6 min.to znaci da za sest minuta covjek ce prijeci na drugu polu mosta i glumit budalu munutu s druge strane dok se strazar ne probudi.kad se strazar probudi poslat cega natrag da se vrati ali tom drugom prijedjenom stranom
Caveman- Sweet
- Broj postova : 83
Registration date : 23.08.2007
ajoj!!!!!!! taman ja mislio napisati!Caveman je napisao/la:znaci za pretrcat treba deset minuta, a strazar drijema 5-6,to znaci kad bi racunali do sredine mosta treba 5 min a reci mo da strazar drijema 6 min.to znaci da za sest minuta covjek ce prijeci na drugu polu mosta i glumit budalu munutu s druge strane dok se strazar ne probudi.kad se strazar probudi poslat cega natrag da se vrati ali tom drugom prijedjenom stranom
Ajd sad ti caveman!
i ja da sam ranije stigao na komp...Ej zmaju....posto nema Cavemana,Ja i Spyder smo vec postavljali zagonetke,ajd sad ti jednu!Zmaj_I_Pol je napisao/la:e da sam bogda ranije ovo pročitao...
imao sam negdje knjigu s 200 misterija i zagonetki, evo potražit ću je, možda isčupam nešto dobro
Zmaj_I_Pol je napisao/la:imao sam negdje knjigu s 200 misterija i zagonetki, evo potražit ću je, možda isčupam nešto dobro
evo sam je našao.
izvolite:
auto putuje jednom uzbrdicom brzinom 30km/h, te za sat vremena stigne do vrha. kada je stigao do vrha, vozač auta sjetio se da nije ponijeo hranu. okrene se i vrati se kući brzinom 60km/h. uz pretpostavku da se okrenuo odmah po dolasku na vrh, kolika mu je prosječna brzina?
i nije 45 na sat.
izvolite:
auto putuje jednom uzbrdicom brzinom 30km/h, te za sat vremena stigne do vrha. kada je stigao do vrha, vozač auta sjetio se da nije ponijeo hranu. okrene se i vrati se kući brzinom 60km/h. uz pretpostavku da se okrenuo odmah po dolasku na vrh, kolika mu je prosječna brzina?
i nije 45 na sat.
Nemoj der mi ta roćina sranja....Zmaj_I_Pol je napisao/la:evo sam je našao.
izvolite:
i nije 45 na sat.
evo jedan moćan, tako kompleksan, a opet tako lagana rješenja da se udariš šakom u čelo!!
Čovjek ulazi u gostionu i pita konobara čašu vodu. Konobar nije ništa rekao već posegnuo ispod pulta i uzeo sačmaricu dvocjevku te ga uperio u čovjeka. Čovjek je rekao ''hvala'', ostavio nešto sitno i napustio gostionu. Što se zapravo dogodilo??!!
naputci:
P: Znaju li se konobar i čovjek?
O: Ne
P: Je li čovjek očekivao da će konobar uperit pušku u njega?
P: Je li mu stavrno bio zahavalan što je to učinio?
O: Da
Čovjek ulazi u gostionu i pita konobara čašu vodu. Konobar nije ništa rekao već posegnuo ispod pulta i uzeo sačmaricu dvocjevku te ga uperio u čovjeka. Čovjek je rekao ''hvala'', ostavio nešto sitno i napustio gostionu. Što se zapravo dogodilo??!!
naputci:
P: Znaju li se konobar i čovjek?
P: Je li čovjek očekivao da će konobar uperit pušku u njega?
P: Je li mu stavrno bio zahavalan što je to učinio?
O: Da
Koje sam ja srece...nisam ni vidio zadatak,a ovaj ga rijesi!Zmaj_I_Pol je napisao/la:izvoli:
Evo pokusat cu...Jezivo dobar i misteriozan je....Zmaj_I_Pol je napisao/la:i meni je tako bilo za onaj s mostom, eto uradi moj novi pa budi mirne duše!!
Kontam ovi lik je štuco pa pito čašu vode, ovi ga je prepao sacmom pa se ovi pripo i presto štucat zato je ovi bio zahvalan
Caveman- Sweet
- Broj postova : 83
Registration date : 23.08.2007
Caveman je napisao/la:Kontam ovi lik je štuco pa pito čašu vode, ovi ga je prepao sacmom pa se ovi pripo i presto štucat zato je ovi bio zahvalan
svaka čast
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Široki Brijeg :: :: Igrice
Stranica 1 / 3.