Z4g0N3tK3!
+7
Caveman
maryssa
wishmaister_03
Fonjo
spyder_pig
Kika_sb
Jednodžeki Ok
11 posters
Široki Brijeg :: :: Igrice
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Z4g0N3tK3!
Bio je retardiran i privlacilo ga je nesto svjetlucavo ko kelly iz bracnih voda?Zmaj_I_Pol je napisao/la:u jednom živio je jedan ''luđak'' koji je zabavljao turiste time što bi, kad bi mu ponudili kovanicu od marke i papirnatu novčanicu od 10km, prepun elana uvijek uzeo kovanicu. iako je jasno da je novčanica 10 puta vrijednija od kovanice, zašto je ustrajao na uzimanju kovanmice od marke?
a sad ozbiljno: kad bi uzeo jednu papirnatu, ne bi više bio zanimljiv i turisti mu ne bi davali lovu?
spyder_pig je napisao/la:a sad ozbiljno: kad bi uzeo jednu papirnatu, ne bi više bio zanimljiv i turisti mu ne bi davali lovu?
tako je, mada točan odgovor glasi: ''nije bleso mahnit''
Dobra,dobra....ajmo spajdere!Zmaj_I_Pol je napisao/la:spyder_pig je napisao/la:a sad ozbiljno: kad bi uzeo jednu papirnatu, ne bi više bio zanimljiv i turisti mu ne bi davali lovu?
tako je, mada točan odgovor glasi: ''nije bleso mahnit''
Objedovali su ono što nisu imali. A da su imali to što su objedovali, ne bi bili ono što jesu.
Što su oni?
Što su oni?
WTF?!spyder_pig je napisao/la:Objedovali su ono što nisu imali. A da su imali to što su objedovali, ne bi bili ono što jesu.
Što su oni?
spyder_pig je napisao/la:Objedovali su ono što nisu imali. A da su imali to što su objedovali, ne bi bili ono što jesu.
Što su oni?
Rješenje je : ŽENE KOJE JEDU JAJA
nek netko sljedeću stavi...
spyder_pig je napisao/la:spyder_pig je napisao/la:Objedovali su ono što nisu imali. A da su imali to što su objedovali, ne bi bili ono što jesu.
Što su oni?
ne bi ovo za dvije godine pogodio
Bože sačuvaj...spyder_pig je napisao/la:spyder_pig je napisao/la:Objedovali su ono što nisu imali. A da su imali to što su objedovali, ne bi bili ono što jesu.
Što su oni?
dok sam išao na more, stretoh čovjeka koji ima 7 žena. svako žena ima 7 djece, svako dijete ima 7 mačaka, svaka mačka 7 mačića. koliko ih je išlo na more?
Zmaj_I_Pol je napisao/la:dok sam išao na more, stretoh čovjeka koji ima 7 žena. svako žena ima 7 djece, svako dijete ima 7 mačaka, svaka mačka 7 mačića. koliko ih je išlo na more?
Pa, samo čovjek...
Sad bi milena trebala stavit neku zagonetku....Zmaj_I_Pol je napisao/la:ovo je bio jedan laganini samo da tema ne zamre
http://www.speedyshare.com/225944984.html
evo otvorite file i rješavajte!!! ajde genijalci!!! kasnije ću vam reći kolko sam ja uspio nagurat!!!
evo otvorite file i rješavajte!!! ajde genijalci!!! kasnije ću vam reći kolko sam ja uspio nagurat!!!
sta ima je li iko rijesio zagonetku ja nisam nijednu procitala neda mi se nijedana citati !!!!!!
skriparicaaa- Sweet
- Broj postova : 23
Registration date : 15.12.2007
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Široki Brijeg :: :: Igrice
Stranica 3 / 3.