Široki Brijeg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-ISKRENI PRIJATELJI-

+2
Jednodžeki Ok
Kika_sb
6 posters

Go down

-ISKRENI PRIJATELJI- Empty -ISKRENI PRIJATELJI-

Postaj by Kika_sb 03.02.08 19:58

Vrlo hladna i kisna NoC..odmah mi utjece na raspolozenje..Od same Veceri samo mislim, razmisljam..
...Mislim na sve ljude koji su usli u moj zivot, zaustavili se, koji su u njega unijeli radost, srecu, ljubav te na one koji su iz njega i izasli na bilo koji nacin., neki su umrli, a neki jednostavno nisu gledali u istom smjeru poput mene, neki su unijeli tugu, zalost i nemir..

..Od malena gradimo prijateljstva misleci da ce tu ostati cijeli zivot, sto nije tako..zadrze se dovoljno dugo da nam unesu nemir ili srecu,dovoljno da ostave trag.. neka nam traju do danasnjeg dana a neka smo izgubili usput, neke nam drage ljude upoznajemo sada a neki ce nam tek uci u zivot..

..Eh nekako je iskrenost najbolja i najgora vrlina ili mana u zivotu, biti iskren u svemu znaci nesto izgubiti a nesto dobiti..
Evo ja zelim izgubiti sve lazne osmjehe, sve zle osobe, sve pokvarene misli, sve neumjesne primjedbe, a zelim imati to da kad se jutrom budim da se s osmjehom budim, kada hodam gradom da hodam podignute glave, kada vidim, cujem ili pomislim na drage si osobe da mi srce poskoci od srece, sto ih imam, sto ih poznajem, sto ih volim..

..Da bi prijatelja imali, moramo prijatelj biti..
..U svakom odnosu treba strpljenja, razumjevanja, povjerenja, kompromisa i naravno ljubavi, tek tada bi to moglo savrseno funkcionirati..,ali kako mi obicni ljudi nismo savrseni i u svakom odnosu nesto fali...
U zivotu ima mnogo srece, tuge, zalosti, smjeha, trenutaka koji se nikad nece vratiti, zato trebamo prozivjeti sve sto nam zivot pruza..jer na kraju nam ipak ostaju samo lijepa sjecanja....

Sa ovim mojim malenim razmisljanjem zelim Vas Forumasi malo potaknuti na razmisljanje i upitati..
Sta za vas predstavlja pravi i iskren prijatelj?!

ISKRENI PRIJATELJ je onaj u cijem si drustvu najslobodniji, onaj kojeg volis i cijenis kao samog sebe.
ISKRENI PRIJATELJ je onaj koji primi tvoje izvinjenje, oprosti ti kad pogrijesis, zauzme tvoje mjesto kad si odsutan.
ISKRENI PRIJATELJ je onaj koji o tebi uvijek dobro misli, kad pogrijesis on nadje izgovor za tvoju gresku i kaze sebi:" sigurno nije time mislio nista lose"!
ISKRENI PRIJATELJ je onaj koji ne vjeruje drugima kad lose govore o tebi, vec te odmah o tome pita da cuje tvoje misljenje.
ISKRENI PRIJATELJ je onaj koji je s tobom u dobru i u zlu, u sreci i nesreci, u bogatstvu i u siromastvu.
ISKRENI PRIJATELJ je onaj koji te nasamo savjetuje kad vidi neku tvoju losu osobinu, podrzi te uvijek u dobru i pomogne ti u tome.
ISKRENI PRIJATELJ ti uvijek zeli samo dobro.
ISKRENI PRIJATELJ je onaj koji pozuri da ti pomogne kad ti je pomoc potrebna.
ISKRENI PRIJATELJ je onaj koji te se uvijek sjeti u dobru bez da to od njeg trazis.
ISKRENI PRIJATELJ je onaj ko te voli u ime Boga, bez ovosvjetske potrebe.
ISKRENI PRIJATELJ je onaj od cijeg se znanja, drustva mozes okoristiti.
ISKRENI PRIJATELJ je onaj koji te po dobru spominje pred drugima, onaj cijim se prijateljsvom ponosis i nikad se ne stidis njegovog drustva i prijateljstva.
ISKRENI PRIJATELJ je onaj ko se obraduje da ti moze uciniti uslugu, uvijek pozuri da ti pomogne ne ocekujuci od tebe nista zauzvrat.
ISKRENI PRIJATELJ je onaj koji ti zeli isto sto i sebi.

Mozete li reci da imate iskrenog prijatelja? Very Happy

-ISKRENI PRIJATELJI- Hejiu3
Kika_sb
Kika_sb
Moderator
Moderator

Female Broj postova : 469
Registration date : 20.09.2007

http://www.hercegovina24.de

[Vrh] Go down

-ISKRENI PRIJATELJI- Empty Re: -ISKRENI PRIJATELJI-

Postaj by Jednodžeki Ok 04.02.08 1:20

Nemam...i da budem iskren nista mi ovaj text nije pomogao...prijatelji bas i ne postoje kao takvi... Rolling Eyes
Jednodžeki Ok
Jednodžeki Ok
Admin
Admin

Male Broj postova : 1573
Registration date : 22.08.2007

http://www.sirokibrijeg.forumhr.com

[Vrh] Go down

Postaj by legenda 04.02.08 2:12

Mogu. Bilo je do sada lažnih prijatelja, prijatelja koji su neprijatelji postali i svega. Al mogu reći da kada je bio najteže da su tu ostali pravi prijatelji( tada se se i prepoznali lažni prijatelji i vidjeli pravi) i da se nadam u dalekoj budućnosti da ćemo biti zajedno. Samo daj Bože nama zdravlja.
legenda
legenda
Moderator
Moderator

Female Broj postova : 591

[Vrh] Go down

Postaj by Kika_sb 04.02.08 13:33

Jednodžeki Ok je napisao/la:Nemam...i da budem iskren nista mi ovaj text nije pomogao...prijatelji bas i ne postoje kao takvi... Rolling Eyes

Hm... Postoje takvi prijatelji... tko kaze da ne postoje laze... Very Happy
Kika_sb
Kika_sb
Moderator
Moderator

Female Broj postova : 469
Registration date : 20.09.2007

http://www.hercegovina24.de

[Vrh] Go down

Postaj by maryssa 24.02.08 23:20

Ima pravih prijatelja-negdje.... Hvala Bogu što postoje!!
maryssa
maryssa
Amazing
Amazing

Female Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007

[Vrh] Go down

Postaj by Jednodžeki Ok 26.02.08 15:23

Kika_sb je napisao/la:
Jednodžeki Ok je napisao/la:Nemam...i da budem iskren nista mi ovaj text nije pomogao...prijatelji bas i ne postoje kao takvi... Rolling Eyes

Hm... Postoje takvi prijatelji... tko kaze da ne postoje laze... Very Happy
a dobro....razocarat ces se gorko...prijatelji su ti mater i caca...Rolling Eyes
Jednodžeki Ok
Jednodžeki Ok
Admin
Admin

Male Broj postova : 1573

http://www.sirokibrijeg.forumhr.com

[Vrh] Go down

Postaj by Zmaj_I_Pol 27.02.08 18:58

ma budi sam sebi prijatelj lol!
Zmaj_I_Pol
Zmaj_I_Pol
Moderator
Moderator

Male Broj postova : 825

http://sirokibrig.com

[Vrh] Go down

Postaj by Milena Fyodorova 23.03.08 1:05

Ja imam najbolju prijateljicu otkad sam pošla u osnovnu školu i još me nije izdala... To je jeedna jedina osoba koju baš mogu nazvat prijateljem, uz, naravno, sve članove svoje obitelji.....
Milena Fyodorova
Milena Fyodorova
Amazing
Amazing

Female Broj postova : 558
Registration date : 03.11.2007

http://paketpunnicega.blog.hr

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down