Prijatelji?
+12
johnny_be_good
toomuch
rockerica
alien
unleash
lea...
maryssa
wishmaister_03
Zmaj_I_Pol
Jednodžeki Ok
kenja
legenda
16 posters
Široki Brijeg :: :: Arhiva
Stranica 1 / 1.
Prijatelji?
Da li su vam važni? Gradite li svoj odnos s njima ili ste zadovoljni običnim poznanikom kojeg dovoljno i ne poznajete a zovete se prijateljima? Shvaćate li da imate malo prijatelja a više poznanika... Jer ipak prijatelj ti ne može biti svatko samo se vi raspišite
legenda- Moderator
- Broj postova : 591
Registration date : 22.08.2007
Re: Prijatelji?
svi su poznanici osim 2 maximalno 3 osobe,a te 2-3 osobe su one kojima možeš povjeriti sve i s kojima možeš pričat o svemu,a da oni to neće razglasit,i to su oni od kojih možaš tražit pomoć,i koji od tebe mogu tražit pomoć,bilo kakvu...to su prijatelji!
Prijatelj je tu da ti pokaže da si pogriješio a ne da ti klima glavom na sve što kažeš
Prijatelj je koji se veseli zbog tebe
Prijatelj je koji je uvjek tu i kada ste u svađi
Prijatelj te čuva i kada bi te najrađe lupio tavom po glavi
i još mnogo toga... hihi
Prijatelj je koji se veseli zbog tebe
Prijatelj je koji je uvjek tu i kada ste u svađi
Prijatelj te čuva i kada bi te najrađe lupio tavom po glavi
i još mnogo toga... hihi
legenda- Moderator
- Broj postova : 591
Registration date : 22.08.2007
Svabo?kenja je napisao/la:svi su poznanici osim 2 maximalno 3 osobe,a te 2-3 osobe su one kojima možeš povjeriti sve i s kojima možeš pričat o svemu,a da oni to neće razglasit,i to su oni od kojih možaš tražit pomoć,i koji od tebe mogu tražit pomoć,bilo kakvu...to su prijatelji!
Jednodžeki Ok je napisao/la:Svabo?kenja je napisao/la:svi su poznanici osim 2 maximalno 3 osobe,a te 2-3 osobe su one kojima možeš povjeriti sve i s kojima možeš pričat o svemu,a da oni to neće razglasit,i to su oni od kojih možaš tražit pomoć,i koji od tebe mogu tražit pomoć,bilo kakvu...to su prijatelji!
ooooo ne,on mi je između prijatelja i poznanika...a tebi?
A sta da pricam.......dobar je covik......nekad malo dosadan! al dobro.....svatko je nekad dosadan!kenja je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:Svabo?kenja je napisao/la:svi su poznanici osim 2 maximalno 3 osobe,a te 2-3 osobe su one kojima možeš povjeriti sve i s kojima možeš pričat o svemu,a da oni to neće razglasit,i to su oni od kojih možaš tražit pomoć,i koji od tebe mogu tražit pomoć,bilo kakvu...to su prijatelji!
ooooo ne,on mi je između prijatelja i poznanika...a tebi?
kenja je napisao/la:svi su poznanici osim 2 maximalno 3 osobe,a te 2-3 osobe su one kojima možeš povjeriti sve i s kojima možeš pričat o svemu,a da oni to neće razglasit,i to su oni od kojih možaš tražit pomoć,i koji od tebe mogu tražit pomoć,bilo kakvu...to su prijatelji!
______potpis_______
Zmaj_I_Pol je napisao/la:kenja je napisao/la:hvala zmaju!
očekujem uzvraćanje usluge
naravno,naravno,bilo bi krajnje glupo da ne uzvratim...
Prijatelji se ne nalaze na ulici, i slazem se, pravi su rijetki... Zasto? Vjerojatno zbog toga sto nas ne ostave kad imamo drugih problema i pricamo samo o tome. a kad ne zelimo pricati-razumiju... Cak sam negdje procitala da praijteljstvo nije vjecno, i najbolji prijatelji odu...ali ostave veliku prazninu za sobom... Moguce...
maryssa- Amazing
- Broj postova : 575
Registration date : 12.09.2007
Prijatelji ne postoje....prijatelji stvarno ne postoje!maryssa je napisao/la:Prijatelji se ne nalaze na ulici, i slazem se, pravi su rijetki... Zasto? Vjerojatno zbog toga sto nas ne ostave kad imamo drugih problema i pricamo samo o tome. a kad ne zelimo pricati-razumiju... Cak sam negdje procitala da praijteljstvo nije vjecno, i najbolji prijatelji odu...ali ostave veliku prazninu za sobom... Moguce...
postoje... prijatelji pravi ali ih je jakoooo malo..kod mene sam 1-2...[/b]
lea...- Sweet
- Broj postova : 14
Registration date : 16.09.2007
ja cu reci da u danasnje vrijeme prijatelji ne postoje razlog
gledas se dobro s frendom govoris mu neke stvari koje niko nesmije znati i kada dodje do neke svadje s tim frendom on ce to sve namjerno izblebetati.
imam milijun iskustava takvih vise ni duhovima ne virujem majke mi
gledas se dobro s frendom govoris mu neke stvari koje niko nesmije znati i kada dodje do neke svadje s tim frendom on ce to sve namjerno izblebetati.
imam milijun iskustava takvih vise ni duhovima ne virujem majke mi
unleash- Super
- Broj postova : 236
Registration date : 23.08.2007
S njim se slazes o nepostojanju prijatelja....a sa mnom se ne slazes o istom....lea... je napisao/la:hehe..unleash...tako je..
Mislim da pravi prijatelji ne postoje, a ako i postoje, na kraju ce otici, jer nisu bili oni "pravi"...
maryssa- Amazing
Ponovno prijatelji na TV-u! Yeah!
Prijatelji ne postoje....osim onih na TV-u!
Postoje kolege u razredu,pored kuće,ili negdje na 3.mjestu......but there is NO friends!
Postoje kolege u razredu,pored kuće,ili negdje na 3.mjestu......but there is NO friends!
postoje......kad
se s nekim toliko kuzis da ti ni ne treba nista rec vec s lica citas,cak i ako sutite ugodno vam je.......mozes se pouzdat da ce sutit ko grob........naravno kao i u svemu se znaju granice i ne valja ih prijeci
ovo vrijedi dok ne odrastete tada imas obitelj.novi svijet........tada ce vjerojatno prioriteti bit drugacije poredani pa cemo i prijatelje stavit u neki drugi plan-no pravo prijateljstvo necemo zaboravit
se s nekim toliko kuzis da ti ni ne treba nista rec vec s lica citas,cak i ako sutite ugodno vam je.......mozes se pouzdat da ce sutit ko grob........naravno kao i u svemu se znaju granice i ne valja ih prijeci
ovo vrijedi dok ne odrastete tada imas obitelj.novi svijet........tada ce vjerojatno prioriteti bit drugacije poredani pa cemo i prijatelje stavit u neki drugi plan-no pravo prijateljstvo necemo zaboravit
alien- Sweet
- Broj postova : 43
Registration date : 01.10.2007
pjesnicka dusaalien je napisao/la:postoje......kad
Jednodžeki Ok je napisao/la:pjesnicka dusaalien je napisao/la:postoje......kad
ma nisam nego volim priseravat
alien- Sweet
Ne iskljucujem ni to!alien je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:pjesnicka dusaalien je napisao/la:postoje......kad
Jednodžeki Ok je napisao/la:Ne iskljucujem ni to!alien je napisao/la:Jednodžeki Ok je napisao/la:pjesnicka dusaalien je napisao/la:postoje......kad
alien- Sweet
Moja teorija je da možemo imati jednog pravog prijatelja(ali baš pravog)... To je osoba bez koje smo nepotpuni... Ta osoba nas razumi, to je naše utočište...
Slažem seeeee.......Jednodžeki Ok je napisao/la:Ponovno prijatelji na TV-u! Yeah!
maryssa- Amazing
netko se slaze i s nama,mislim jednodžeki očima!maryssa je napisao/la:Slažem seeeee.......Jednodžeki Ok je napisao/la:Ponovno prijatelji na TV-u! Yeah!
hahahaha.... Pa kako da ne....??!!!Jednodžeki Ok je napisao/la:netko se slaze i s nama,mislim jednodžeki očima!maryssa je napisao/la:Slažem seeeee.......Jednodžeki Ok je napisao/la:Ponovno prijatelji na TV-u! Yeah!
maryssa- Amazing
MAGDALENA I EDITA,OD KAD ZNAM ZA SEBE,ima tu jos jedna cura koja je prava ali necu da je spomenem da se ne umisli
toomuch- Amazing
- Broj postova : 427
Registration date : 05.10.2007
ja vjerujem u pravo prijateljstvo i mislim da postoji...
Nekoliko se puta jesam razocarala u ljude za koje sam mislila da su pravi prijatelji, ali za 3 osobe bih dala ruku u vatru jer tu su ipak godine prijateljstva, medusobnog povjerenja i iskrenosti.....
Nekoliko se puta jesam razocarala u ljude za koje sam mislila da su pravi prijatelji, ali za 3 osobe bih dala ruku u vatru jer tu su ipak godine prijateljstva, medusobnog povjerenja i iskrenosti.....
johnny_be_good- Amazing
- Broj postova : 335
Registration date : 05.10.2007
Imam dosta prijatelja i sa svima sam dobra, al samo jedna osoba mi je najbolja prijateljica i ona zna skoro pa sve o meni, poznajemo se od rodjenja i nikad me nije iznevjerila i ja se nadam da nece a ovi ostali, s njima sam dobra al im ne govorim sve samo ono sto mogu znati
ja imam dosta prijatelja,jos vise poznanika,a 3 najbolje prijateljice s kojima sam the best....
maj@- Sweet
Registration date : 31.10.2007
samo se u sebe mozemo 100 % pouzdat... u nikoga vise!!!
missy- Sweet
- Broj postova : 90
Registration date : 02.11.2007
najbolji prijatelji su mi oni u daljini jer ih se uvijek poželim i ništa mi se više ne čini tako daleko...
Teško je danas naći nekoga tko će znati sve vaše tajne jer ipak nešto uvijek zadržimo za sebe, no potrudimo se jer uvijek postoji netko kao i u ljubavi...
Teško je danas naći nekoga tko će znati sve vaše tajne jer ipak nešto uvijek zadržimo za sebe, no potrudimo se jer uvijek postoji netko kao i u ljubavi...
megan fox- Sweet
- Broj postova : 113
Registration date : 26.08.2007
Široki Brijeg :: :: Arhiva
Stranica 1 / 1.